logo-white

Play til New York Stewart

Fly til New York via Keflavik fra Trondheim, Stavanger eller Göteborg! Det islandske flyselskapet PLAY lanserer nye ruter til Stewart International Airport i New York. Første flyvning blir begynnelsen av juni. PLAY blir da det eneste selskapet med internasjonale flyvninger fra Stewart. Det vil gå flyvninger fra Trondheim, Stavanger eller Gøteborg til New York via Keflavik på Island året rundt.

Airbus A 320family - Play Airlines - Island
For å feire lanseringen av ruten til New York Stewart tilbyr PLAY et lanseringstilbud fra 1. – 7. februar! Reisende fra Trondheim, Stavanger eller Göteborg kan nå kjøpe billetter til New York for kun 1499,- via selskapets nettsider (Foto/ill.: PLAY)

Keflavik – Stewart International, eller New York Stewart, blir PLAYs tredje USA-destinasjon etter Logan lufthavn i Boston og Baltimore/Washington International. Disse flyvningene begynner henholdsvis i mai og april. I tillegg til Trondheim, Stavanger og Gøteborg vil PLAYs flyruter til USA gå fra Paris, Berlin, København, Dublin og Brüssel.

Les også: Play til Stavanger og Trondheim (oktober 2021) – Isländska PLAY startar ny direktlinje från Landvetter till Reykjavik (oktober 2021)

Enkelt å komme seg til Manhattan

En kjøretur fra Stewart lufthavn på 75 minutter tar deg til Times Square og hjertet av Manhatten. Har du reist til New York før vet du at det kan ta lang tid å komme seg ut av de store flyplassene. Ettersom Stewart er en mindre lufthavn har den kortere køer og ventetider, og man er gjerne ute av flyplassen på rundt en halvtime. Det billigste reisealternativet til og fra sentrum er buss som korresponderer med PLAYs flyvninger.

PLAYs kjerneverdier er lave priser, og enkel og komfortabel service. Ved å legge flyruter til en liten flyplass som Stewart slipper PLAYs passasjerer lang ventetid på rullebanen, og flyselskapet kan beholde sine lave priser grunnet en langt lavere landingsavgift. Dette passer bra med PLAYs kjerneverdier.

Shopping og et av verdens største Legoland – Besøk populære Hudson Valley

Den største befolkningsveksten rundt New York de siste årene har skjedd i Hudson Valley. Derfor har også området masse å by på.

Woodbury Commons er en av verdens største utendørs outletbutikker. Den ligger kun en 25 minutters kjøretur fra Stewart flyplass. I fjor åpnet et av verdens største Legoland i området, også det bare 25 minutter fra flyplassen. Hudson Valley har dessuten over 220 butikker og et shoppingutvalg man kunne forventet i Madison Avenue på Manhatten.

Unike fordeler

– Vi nølte ikke da vi fikk tilbudet om å legge flyvninger til Stewart lufthavn og vi så alle fordelene med flyplassen og Hudson Valley-området. Nå blir PLAY det eneste flyselskapet med internasjonale flyvninger fra Stewart, og avtalen mellom oss og luftfartsmyndighetene i New York treffer med vår ambisjon om å levere lave priser. Passasjerer kan reise komfortabelt til og fra Stewart og slipper lange ventetider på lufthavnen. Vi ser frem til å tilby lave priser til New York. Vi merker også at vår nye flyvning har ført til at mange er spente på besøk i Stewart-området. PLAY har foreløpig mange bookinger, og vi forventer at dette øker nå som vi lanserer en ny rute til USA, sier Birgir Jónsson, CEO i PLAY.

Birgir Jónsson - Direktør - Play Airlines
Birgir Jónsson, CEO i PLAY (Foto/ill.: PLAY)

PLAY vil i inneværende år, 2022, fly til totalt til 25 ulike destinasjoner i USA og Europa. Flyselskapet får seks nye Airbus A320neo- og A321neo-fly til sommeren. Airbus A320-familien passer spesielt godt til PLAYs drift. Størrelsen og rekkevidden gjør det mulig for PLAY å nå sine større og mindre markeder, og disse flyene er også drivstofeffektive.

Les også: PLAY til Boston og Baltimore (desember 2021) – Nytt islandsk flyselskap (mai 2021)

Nettsidene til PLAY finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(billede: seafoodfestival.dk)

Danmarks nye restaurantfestival: Seafood Festival er en hyldest til fisk og skaldyr

Vulkanflyvning over Island  (Foto: Icelandair)

Kuldereiser har kommet for å bli – Norge og Island på topp

Prince Gallery Tokyo Kioicho i Tokyo (Fotokilde: JNTO)

Stjerneregn fra Forbes Travel Guide i Japan

TUI har gått inn som hovedsponsor for maratonen på Mallorca fra og med 2024 og inntil 2026. Synes du 42 km blir litt for langt, kan du velge å løpe halvmaraton eller 9 km i stedet (Foto: TUI)

Løp maraton på et av sommerens mest populære reisemål

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana