logo-white

Thomas Cook Airlines frister med nye fly og bedre benplass

Moderne fly med nye seter, bedre benplass og nytt underholdningssystem. Det er resultatet etter at Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines har investert nærmere 100 millioner kroner i renovering av syv fly, i tillegg til innkjøp av seks nye maskiner.

Kabinen på økonomiklasse (Sun Class) (thomascookairlines.dk)

– Det er en gammel myte at charterflyene er trangere og mer ukomfortable enn ruteflyene, smiler kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

Med hele 13 fly som enten er helt nye eller totalrenoverte så har feriearrangøren en bedre og mer moderne flyflåte enn noen gang.

– Vi har renovert fem A330 langdistansefly. Kabinen er frisket opp med nye farger og ergonomiske seter, noe som igjen gir bedre benplass, fortsetter Løkaas Fossum.

Det er også installert personlige 8,9 tommers touch-skjermer med høy oppløsning i stolryggen på hvert sete og et helt nytt underholdningssystem hvor du kan velge blant et stort utvalg filmer, tv-serier og musikk. Disse flyene blir i vinter brukt på Ving sine flyvninger til Thailand, Cuba, Mexico, Jamaica, Gran Canaria* og Tenerife*.

Slik ble A330-flyene bygget om:

I tillegg til oppgraderte langdistansefly har Thomas Cook Airlines kjøpt inn seks helt nye A321-maskiner og gjort en omfattende renovering av to eksisterende fly.

A321har også fått nye og ergonomiske seter med bedre benplass. I tillegg har de nye flyene nye og mer miljøvennlige motorer. A321-maskinene flyr i vinter til Gran Canaria og Tenerife*.

“Sun Class” (thomascookairlines.dk)

*Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(foto: kentuckytourism.com/related.dk)

Seks naturskjønne steder hvor du kan koble av

(Foto: ©Paulo Magalhaes)

Sykkelritt returnerer til Algarve

(pressebilde: tourismireland.com/related.dk)

Naturskjønne vandreruter i det sentrale Irland

Bandet klipptes av Jan-Olof Jacke, VD för Svenskt näringsliv, Per Vorberg, kommunstyrelsens ordförande i Härryda, Anna Strömwall, flygplatschef, Peter Grönberg CEO Göteborg & Co och Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef Swedavia (Foto: Swedavia)

Den nya terminalen på Landvetter är nu officiellt invigd

(foto: cmport.com)

København kåret til Nordeuropas bedste krydstogthavn af spansktalende rejsende