logo-white

Ny toppleder på plass hos Nordic Choice Hotels

Richard Svartvik rykker opp fra stillingen som driftsdirektør for Clarion Collection Hotel Sverige og Clarion Hotel Sverige, og blir kjededirektør for hele Clarion Collection Hotel i Norden.

Richard Svartvik er ny kjededirektør for Clarion Collection Hotel i Norden (Foto: Nordic Choice Hotels)

Med mer enn 25 års erfaring fra hotellbransjen, er det en rutinert og merittert kjededirektør som overtar ansvaret for de 50 hotellene i Clarion Collection Hotel i Norden fra og med i dag.

Sveriges beste hotellkjede på Grand Travel Awards. For Nordic Choice Hotels er det en veldig viktig del av tilbudet vi har. Når vi nå både skal vokse kraftig og utvikle selskapet, trenger vi en leder som både er godt likt og kjent for å god til å utvikle andre, men også har stor erfaring fra hotelldrift og eiendomsrelaterte spørsmål.

– Clarion Collection Hotel er en av de største hotellkjedene i det nordiske markedet og ble nylig kåret til Sveriges beste hotellkjede på Grand Travel Awards. For Nordic Choice Hotels er det en veldig viktig del av tilbudet vi har. Når vi nå både skal vokse kraftig og utvikle selskapet, trenger vi en leder som både er godt likt og kjent for å god til å utvikle andre, men også har stor erfaring fra hotelldrift og eiendomsrelaterte spørsmål. Richard Svartvik er derfor et selvfølgelig valg, og jeg er utrolig glad for at han har takket ja til å bli Senior Vice President, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer for Nordic Choice Hotels.

Skal skape enda mer hygge

Svartvik har vært driftsdirektør i 2014 både for Clarion Hotel i Sverige og Norge, samt Clarion Collection Hotel i Sverige. Kjeden er utrolig populær spesielt hos forretningsreisende, mye takket være konseptet hvor man på alle Clarion Collection Hotel får fika, altså kaffemat, og varm kveldsmat inkludert i oppholdet.

– Vi har vært gjennom en spennende utvikling av varemerket de siste årene, noe som har gjort at vi på en enda bedre måte har fått frem og tydeliggjort vårt hyggekonsept på alle hotell. Denne utviklingen fortsetter for fullt de kommende årene, fordi det finnes fortsatt store muligheter for å skape enda bedre opplevelser for dem som har Clarion Collection Hotel som sitt hjem på mange reiser hjemmefra, forteller Richard Svartvik.

Clarion Collection Hotel har i dag 50 hotell fra Tromsø i nord til Trellerborg i Sverige i sør. Hotellene er kjent for en mer personlig opplevelse, gjerne med en spennende historikk. For å virkelig skape følelsen av hygge, har man på hvert hotell ansatt en “hyggier”, som har ansvaret for å skape og utvikle trivselen og atmosfæren.

Flere nyheter og artikler om Clarion Hotels finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Vidsynexpressen i Hafjell (Foto: Martin Vinje / Alpinco)

Vidsynexpressen i Hafjell offisielt åpnet

(foto: celebrity cruises/related.dk)

Celebrity Xcel kommer i 2025

Spåtind Fjellhotell gjenåpnes til hundeløpet MUSH Synnfjell 2024 (Fotokilder: Spåtind Fjellhotel/CIC Hospitality)

Spåtind Fjellhotell åpner til MUSH 5. januar

Widerøes Q400NG på Stavanger lufthavn Sola (arkivfoto: ©otoerres)

LO: Norsk luftfart trenger norske eiere

(Foto: Montana Office of Tourism)

Med tog gjennom amerikanske fjellstater