logo-white

Ny direktør på Refsnes Gods

For 15 år siden gikk Ismahene Boussakra inn dørene på Hotel Refsnes Gods på Jeløya for første gang. Nå blir 35-åringen den nye direktøren for det ærverdige hotellet i Moss og får ansvar for 65 ansatte, 6000 flasker vin og over 400 kunstverk.

Hotell Refsnes Gods - Jeløya - Moss
Hotel Refsnes Gods har en historie som er 255 år gammel – fra 1767 ! (Foto: Classic Norway Hotels)

En reise

Ismahene er opprinnelig fra Algerie, men er nå bosatt med familien i Våler i Viken fylke. Hun startet som resepsjonist ved Hotel Refsnes Gods i 2007.  Og har senere vært assisterende resepsjonsjef og deretter resepsjonssjef. De siste tre årene har hun jobbet som hotellsjef ved Hotel Refsnes Gods.
Det tradisjonsrike hotellet ved Oslofjorden ble våren 2019 en del av den norske hotellkjeden Classic Norway Hotels.

– Ismahene Boussakra er en person som virkelig brenner for å gjøre alt til det beste for gjestene, for sine medarbeidere og for reiselivet. Vi er svært glade for at hun vil være med på å forme fremtidens Hotel Refsnes Gods, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.  

Drømmen

– Jeg har alltid drømt om å jobbe i reiseliv. Og for meg er medarbeiderne våre den største og viktigste ressursen. Jeg er opptatt av at alle ansatte skal føle seg sett og ivaretatt og å gi dem anledning til å utvikle seg, og til å føle stolthet og eierskap til det produktet som vi leverer til våre gjester. Vi skal fortsette å være gode på service, og vi skal fortsette å formidle vår helt spesielle historie og vår unike kunst, sier den nye hotelldirektøren.

– Og selvsagt skal vi fortsette å levere gode opplevelser knyttet til mat og drikke. Gjestene våre skal virkelig føle atmosfæren som sitter i de over 250 år gamle veggene. Hotellets ambisjon er å være «storstua» med den herskapelige atmosfæren.

Mer enn en seng

– Da jeg begynte på Refsnes Gods fikk jeg raskt den gode følelsen av at dette var noe for meg, og jeg blir motivert av gode tilbakemeldinger fra fornøyde gjester.

I dag er ikke et hotellopphold bare det å ha en seng å sove i, men en helhetlig opplevelse.

– Jeg har fått muligheter, tatt muligheter og fått anledningen til å utvikle meg. Helt siden jeg var resepsjonssjef har det vært viktig for meg å ta inn lærlinger, og gi dem muligheten til å lære seg faget og et springbrett inn i denne fantastiske bransjen. Dette skal vi fortsette med, sier Ismahene Boussakra.

Ismahene Boussakra - Hotelldirektør - Hotell Refsnes Gods - Jeløya - Moss
Ismahene Boussakra foran Hotel Refsnes Gods (Foto: Classic Norway Hotels)

En skatt

– Deler av Hotel Refsnes Gods er fra 1767, og med en 255 år gammel bygning er det mange utfordringer knyttet til selve bygget som krever stell og vedlikehold. Men vi har en fantastisk beliggenhet ved Oslofjorden.

– Nå håper vi pandemien snart er over og at reiselivet igjen kan blomstre i Norge. Hotel Refsnes Gods hadde «all time high» omsetningsrekord i 2021.  Jeg håper reiselivet igjen får muligheten til å utvikle nye produkter og vise frem alt det vakre vi har å tilby til norske og utenlandske gjester. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter hotelldirektør Ismahene Boussakra ved Hotel Refsnes Gods.

Les flere nyheter om Classic Norway Hotels HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Boskinac Pag Island - Restaurent - Michelinguiden - Kroatia

Nye MICHELIN-stjerner til Kroatia

(fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Overskudd, økt kapasitet og passasjervekst i andre kvartal

Air France-KLM og SAS kunngjorde i dag at de har signert codeshare- og interline-avtaler som gjelder for Air France, KLM og SAS. Disse avtalene inkluderer også gjensidige fordeler i lojalitetsprogrammene (Bildekilde: Air France KLM)

SAS har signert codeshare- og interline- avtaler med Air France-KLM

Viking Star er registrert i NIS - Norsk Internasjonalt Skipsregister . Det er første gang på mange år at et så stort cruiseskip seiler under norsk flagg (foto: ©otoerres)

Viking igjen kåret til verdens beste cruiseselskap

För vätgasdrivet flyg är det korta och medellånga resor som ligger närmast i sikte. Nya studier från Chalmers visar att nästan alla flygresor inom 1200 kilometers radie kan göras med vätgasdrivet flyg (Foto: Christina Sicoli | Unsplash)

Framstegen som ger vätgasflyget medvind