logo-white

Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap

Norwegian ble kåret til Europas beste lavprisselskap under prestisjetunge «Passenger Choice Awards» i Dublin. Det er passasjerene selv som har stemt frem Norwegian.

– Velkommen ombord ! (Bildekilde: Norwegian Air Shuttle)

Det var under Airline Passengers Experience Association (APEX) sitt prestisjetunge «Passenger Choice Awards» i Dublin at Norwegian ble tildelt prisen “Beste lavprisselskap i Europa”. Passasjerer har rangert mer enn én million flyvninger, med fokus på komfort, service, samt underholdning og WiFi om bord.

– Vi setter stor pris på denne anerkjennelsen, spesielt fordi det er kundene selv som har gitt sine stemmer til Norwegian. Det betyr mye for oss at passasjerene verdsetter den gode servicen, gratis WiFi og våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly. Jeg vil takke alle våre passasjerer som har valgt å fly med Norwegian og ikke minst våre hardtarbeidende og dedikerte medarbeidere over hele verden, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos. 

Om Passenger Choice Awards

Passenger Choice Awards ble opprettet av Airline Passenger Experience Association (APEX) for å gi flypassasjerene en mulighet til å si sin mening. Det er en omfattende kåring hvor mer enn én million flyvninger har blitt rangert av passasjerer gjennom spørreundersøkelser på nett i tidsperioden 1. juli 2017 til 31. juni 2018.

Les flere saker om Norwegian HER

Les mer om Passenger Choice Awards på APEX sine nettsider HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

Historisk gangsterbar i Arkansas

Dagens elbilister er i mye større grad klare på at deres neste bil blir en elbil uansett. For dagens diesel- og bensinbilister er kjøpspris mye mer avgjørende (Foto: NAF)

Elbilinteressen flater ut

MS Richard With - Trollfjorden - Hurtigruten - Kystruten Bergen - Kirkenes

Hurtigruten Foundation vil støtte prosjekter langs kysten

Padling i Glaskogen naturreservat (Foto: Visit Årjäng)

Åtte kortreiste naturopplevelser i Värmland

Akbar Al Baker (til v.) takker for prisen. Det nasjonale flyselskapet i Qatar mottok ytterligere tre priser: 2024 APEX World Class Award, APEX Award for Beste Underholdning i Midtøsten, og APEX Award for Global Beste Mat & Drikke (Fotokilde: Qatar Airways)

APEX CEO Lifetime Achievement Award til Akbar Al Baker, CEO Qatar Airways