logo-white

NDC 2021 – veien til industrialisering

New Distribution Capability (NDC) gir reisebransjen en mulighet til å innhente forspranget som andre digitale handelsaktører har skapt seg, og gjenbygge en reisevirksomhet som er tilpasset alle aktørers foranderlige behov. For å kartlegge fremdriften og holdningene til NDC på tvers av bransjen, har Amadeus tatt kontakt med sine ulike partnere – flyselskaper, reisebyråer og bedrifter – i tillegg til egne NDC-eksperter, for å få deres synspunkter.

Bangkok expressway - sett fra luften - Thailand - Amadeus
Unike Bangkok expressway sett fra luften (Foto: NDC/Amadeus)

Ved hjelp av dette materialet, kan Amadeus gi et innblikk i hvor man som bransje står i dag for å være klare for NDC. Vi kan også belyse noen av de hindrene som fortsatt finnes for å nå full industrialisering og vise hvordan moderne reisehandel ser ut.

Til tross for pandemien har fremdriften rundt NDC de siste 18 månedene på ingen måte stoppet opp. Faktum er at den generelle enighet om visjonen om å fokusere mer på de reisendes behov og forenkle prosesser tatt store steg fremover.

Last ned Amadeus’ whitepaper NDC 2021 and the path to industrialization for å finne ut mer om hva som er de nødvendige neste steg for å ytterligere akselerere NDC og hva andre bransjeledere gjør rundt dette. Rapporten gir deg blant annet innsikt i:

  • Hvordan NDC hjalp British Airways i å skape en mengde nye prispunkter på sine flyvninger, og samtidig økte salget av tilleggstjenester i hundretall.
  • Hvordan Travix benytter seg av NDC for å forbedre mersalgsmulighetene
  • Flight Center forteller om hvordan NDC påvirket kommersielt deres forhold til flyselskapene
  • IATA forteller hvordan NDC nå akselererer, og at engasjementet og innsatsviljen fra så vel flyselskap som teknologiselskaper er avgjørende for initiativets fortsatte fremgang
  • Du får også høre fra toppsjefer på CWT, Volkswagen, House of Travel med flere.

NDC har potensiale til å utvide de kommersielle mulighetene i reisebransjen i stor grad. Tiden for å tenke på hvordan du kan fornye deg og drive innovasjon med NDC er nå, for nå økes utviklingsfarten kraftig. Med NDC-teknologien kan vi sammen drive reisebransjen framover.

Last ned rapporten NDC 2021 and the path to industrialization HER (ekstern lenke)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars

Fanad Head Lighthouse ligger ut mot Atlanterhavet - knapt 80 kilometer nord for LondonDerry (Foto: Tourism Ireland)

Irlands Wild Atlantic Way fyller 10 år !