logo-white

Ble ‘Årets flyselskap’ for sjette gang

Qatar Airways ble nok en gang kåret til ‘Årets flyselskap’ av Skytrax også kjent som flybransjens Oscar-utdeling. Flyselskapet troner på toppen av listen etter å ha vunnet hovedprisen for sjette gang (2011, 2012, 2015, 2017, 2019 og nå 2021).

Qatar Airways - Fly - Formasjon
Qatar Airways er kåret til ‘Årets flyselskap’ av Skytrax for sjette gang. Flyselskapet fikk også ytterligere fem priser, inkludert verdens beste Business Class, verdens beste Business Class Airline Lounge, verdens beste Business Class Airline Seat, verdens beste Business Class Onboard Catering og beste flyselskap i Midtøsten. (Foto: Qatar Airways)

Qatar Airways er kåret til ‘Årets flyselskap’ av Skytrax for sjette gang. Flyselskapet fikk også ytterligere fem priser, inkludert verdens beste Business Class, verdens beste Business Class Airline Lounge, verdens beste Business Class Airline Seat, verdens beste Business Class Onboard Catering og beste flyselskap i Midtøsten.

Skytrax-prisene er en anerkjennelse av flyselskapets innsats gjennom et utfordrende år. Qatar Airways-sjef, Akbar Al Baker, ser tilbake på det vanskeligste året i selskapets historie og sier:

– Det er tre ord som best beskriver Qatar Airways sin innsats det siste året: styrke, motstandsdyktighet og forpliktelse. Styrke til ikke å vike unna fra risiko eller vanskelige beslutninger, motstandsdyktighet til å holde fokus og ikke la oss usikkerheten overvinne oss, og forpliktelse ved å aldri avvise våre løfter til kunder, partnere og ansatte. ”

Akbar Al Baker (Foto: QA)

I tillegg til den prestisjetunge prisen ‘Årets flyselskap’, fikk flyselskapet også anerkjennelse for sin luksuriøse Al Mourjan Lounge, som ble kåret til verdens beste Business Class Airline Lounge. Samtidig forblir den patenterte Qsuite den klare lederen innen Business Class-luksus etter å ha blitt kåret til verdens beste Business Class Airline Seat, med premium-kabinen som ble kåret til verdens beste Business Class for femte år på rad. Mat- og drikketilbudet om bord ble også anerkjent da Qatar Airways tok prisen for verdens beste Business Class Onboard Catering.

Til slutt ble flyselskapet også kåret som beste flyselskap i Midtøsten, som understreker at passasjerene foretrekker Qatar Airways i regionen. Qatar Airways ble også det første globale flyselskapet som mottok Skytrax COVID-19 Safety Rating i januar 2021 mens flyselskapets knutepunkt, Hamad International Airport, nylig ble kåret til verdens beste flyplass 2021.

Soveplass i Qatar Airways Qsuite Cabin (Bildekilde: Qatar Airways)

– Å bli anerkjent som verdens beste flyselskap for sjette gang er en utrolig prestasjon for flyselskapet vårt, og jeg vil takke våre lojale kunder for denne prisen. Etter et av de mest utfordrende årene i flybransjens historie, er denne prisen en viktig anerkjennelse for alt det harde arbeidet fra hele Qatar Airways-familien, sier administrerende direktør i Qatar Airways Group, Akbar Al Baker.

Skytrax sin administrerende direktør, Edward Plaisted, sier:

– Å bli kåret til verdens beste flyselskap er en stor anerkjennelse av Qatar Airways sine høye standarder. Å vinne denne utmerkelsen for sjette gang er en bemerkelsesverdig prestasjon. Vår årlige undersøkelse avgjøres av flybransjens kunder som stemmer fram det flyselskapet de anser som best. Det er klart at kundene oppfatter at Qatar Airways har opprettholdt sine høye standarder for innovasjon og service.”

Hele listen over priser som Qatar Airways vant ved World Airline Awards 2021 av Skytrax:

  • Airline of the Year
  • World’s Best Business Class
  • World’s Best Business Class Airline Lounge
  • World’s Best Business Class Airline Seat
  • World’s Best Business Class Onboard Catering
  • Best Airline in the Middle East

Skytrax World Airline Awards er uavhengige og upartiske, og ble introdusert i 1999 for å tilby en global kundetilfredshetundersøkelse. Reisende over hele verden stemmer i det som er den største flypassasjertilfredshetsundersøkelsen for å avgjøre prisvinnerne.

Les også: Coronapreget årsresultat for Qatar Airways

Flere nyheter og artikler om Qatar Airways finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Emirates Airline)

3000 tonn bærekraftig drivstoff til Emirates på London Heathrow

Oslobuss kjøper Unibuss Tur AS. Kontrakten ble inngått mandag 27. mai ( Foto: Unibuss Tur)

Unibuss Tur solgt til Oslobuss

(illustrasjon: plinko-norway.com)

Spillstrategi for Plinko: Nøkkelråd for å vinne

Det store antallet passasjerer som skal reise til og fra Oslo lufthavn i løpet av sommeren, gjør det nødvendig å utnytte gatene på en mer fleksibel måte enn tidligere (Foto: Avinor/Catchlight)

Buss for gate på Oslo lufthavn

Svak krone betyr dyrere ferie for nordmenn som skal til utlandet i sommer (Fotokilde: Pixabay)

Advarer mot rådyre ferier i år