logo-white

Hotel Høje Taastrup ny Thon Partner i Danmark

Thon Hotels utvider porteføljen i Norden med Thon Partner Hotel Høje Taastrup i Danmark. Det nye partnerhotellet skal driftes av CIC Hospitality.

Hotel Høje Taastrup - Thon Partner Hotel - København - Danmark - 2022
Thon Partner Hotel Høje Taastrup åpner som Thon Partner fra 4. januar 2023 (Fotokilde: Thon Hotels)

Thon Partner Hotel Høje Taastrup er et konferansehotell med 154 store rom med skandinavisk design og gir mulighet til å ta imot større konferanser og arrangementer. Det er i tillegg et populært hotell for ferie- og fritidsgjester.

– Nå er Thon Hotels endelig på plass med Thon Partner Hotel Høje Taastrup i Danmark og Stor-København, og det er vi veldig stolte av. Partnerskapet er et viktig steg fremover i Norden-satsningen i Thon Hotels, sier Morten Thorvaldsen, som er konserndirektør for Thon Hotels.

Det nye Thon Partner Hotellet har konferansekapasitet for 420 personer og har blant annet egen restaurant, bar, lounge og god parkeringskapasitet.

Fra Hovedbanegården i København kommer man enkelt med tog og frekvente forbindelser til hotellet på 10 minutter med tog fra Hovedbanegården. Fra København Lufthavn Kastrup tar det 14 minutter til hotellet.

CIC Hospitality står for hotelldrift

Det er CIC Hospitality som er ansvarlig for å drifte partnerhotellet, som altså vil få navnet Thon Partner Høje Taastrup, som blir et fullverdig Thon Partner Hotel fra januar 2023.

Strategisk samarbeid

Michael Kaa Andersen (Proark) uttaler:

– Vi møtte CIC i 2021 og så et stort potensialt i det unge og dynamiske teamet, som på få år har bygget opp en flott hotellportefølje og ultimo 2021 overtok CIC driften av Hotel Astoria i København.

Da vi konstaterte at CIC har et godt samarbeid med Thon Hotels, som er en av Norges største operatører på konferanseområdet, var det naturlig at utvide samarbeidet til også å omfatte konferansehotellet i Høje Taastrup

Vi ser frem til et godt samarbeid i Høje Taastrup, hvor CIC står for driften, mens hotelleiendommen fremover eies likt mellom CIC og Proark.

Matthias Tanski, CEO/Partner i CIC Hospitality uttaler:

– Samarbeidet med Thon Hotels og Proark er et viktig strategisk valg for CIC Hospitality og med vår ekspansjon i Danmark. Dette er et stort og flott konferansehotell med en meget god beliggenhet nær København og med kort vei til lufthavnen, som vi vil eie sammen med Proark. Vi gleder oss over dette nye samarbeidet, avslutter Tanski.

Som Thon Partner Hotel kan gjester bestille hotellrom på nettsiden thonhotels.no og i mobilappen til Thon Hotels. Det er samme konsept og frokost som Thon Hotels og hotellet vil også inngå i lojalitetsprogrammet til Thon Hotels.

Det nye partnerhotellet har adressen Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup, Danmark, og åpner som Thon Partner Hotel fra 4. januar 2023.

Les også: Første Thon-Partner i Stockholm (desember 2021)

Flere nyheter og artikler om Thon Hotels finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Klar for første seilas til København, via Amsterdam (Fotokilde: MSC Cruises)

MSC Cruises og Chantiers de l’Atlantique: Det mest energieffektive cruiseskipedesignet noensinne

Norsk Tindesenter brukes mye av lokalbefolkningen. Når blir senteret også besøkssenter for Reinheimen nasjonalpark (Foto: Matti Bernitz)

Reinheimens nye besøkssenter til Åndalsnes

MS Trollfjord har vært et kjent syn langs kysten i mange år. Nå har skipet startet den nye ruta Svalbardekspressen mellom Bergen og Longyearbyen på Svalbard (Foto: Hurtigruten Norge)

Hurtigruten Norge har ansatt 200 nye sjøfolk til Svalbardekspressen

(Photo: Magnus Wathne)

Welcome to Haa-Land – the home turf of Erling Braut Haaland

(kilde: widerøes flyveselskap)

Widerøe: Taktskiftet fra april og mai fortsetter inn i juni