logo-white

Hopp av og på med Sørpasset

Togferie blir stadig mer populært, og nå lanserer Go-Ahead Sørpasset, som gjør det enkelt å ha en sommerferie som går på skinner.

Togsett - Sørtoget - Sørlandsbanen - Go Ahead Nordic
Go Ahead Nordic lanserer “Sørpasset” – Sørlandsbanens svar på InterRail. For rundt tusenlappen får du tilgang til en ukes togferie mellom Oslo og Stavanger, samt Arendal og Kristiansand (bildekilde: go-aheadnordic.no)

– Vi er kjempeglade for å kunne lansere denne nye billetten, som gir deg mulighet til å utforske små og store steder langs våre linjer – på en fleksibel måte. Norge er et fantastisk ferieland, og vi ser at mange drømmer om Sørlandet når de nå planlegger årets ferie, sier Tonje Løkaas Fossum, kommersiell leder for Go-Ahead Norge.

Sørpasset gir deg mulighet til å hoppe av og på Sørlandsbanen og Arendalsbanen i en hel uke. Billetten bestilles i Go-Aheads app, og den er et svært prisgunstig alternativ. En hel ukes sommerferie på skinner koster faktisk rundt 1000-lappen. Passet er også perfekt for deg med barn. Kjøper du en voksenbillett kan du ta med deg et barn mellom 0-17 år på samme billett, helt kostnadsfritt.

Forsommer - Viste - Randaberg - Norge
Sommerstemning på Viste i Randaberg, like nord for Stavanger (foto: ©otoerres)

Lurer du på hva du kan oppleve denne uken, er mulighetene mange – og det finnes noe for enhver smak. Alt fra cidersmaking i Telemark til langstrakte strender på Jæren til kjente attraksjoner som Dyreparken og Sommarland i Bø. Og passet passer like godt for deg som vil ha en urban ferie i Stavanger og Kristiansand, som deg som bare vil bruke uken i naturskjønne omgivelser.

– Vi i Go-Ahead har ambisjoner om å være mer enn en transportør. Vi vil være en del av den helhetlige reiseopplevelsen, og vi jobber hele tiden mot fremoverlente, nye løsninger. Vi er kjempestolte over å lansere Sørpasset som en del av dette arbeidet. Nå håper vi at folk vil ta ferien med oss, og nyte vakre utsikter, deilig mat og avslappende omgivelser om bord. Og siden du må plassreservere sete, kan du være sikker på at du får en smittevernvennlig reise, sier Tonje Løkaas Fossum.

Les flere relaterte nyheter og artikler HER, HER, HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Singapore Airlines)

Singapore Airlines leverer rekordhøyt nettoresultat

(Foto: Markus Gjengaar)

Citybox lanserer innsjekkingsterminaler sammen med teknologiselskapet Heisenbug

(Kilde bildestrøm: Hotels.com)

Den ultimate K-beauty opplevelsen i Seoul: Hotels.com lister de beste spa-hotellene for strålende hud

(Foto: Royal Caribbean)

Royal Caribbean presenterer sitt nye cruiseprogram

Danmarkshallen summede af liv og glæde weekenden lang (Foto: MCH/Lars Møller)

Forrygende feriefest fortsatte i Herning