logo-white

Hertz utvider åpningstidene i Oslo til kl. 23:00

Norges største bilutleieselskap ønsker å endre nordmenns forhold til å eie, leie, dele og bruke bil. Med ny teknologi og utvidede åpningstider får Oslos innbyggere og besøkende et betydelig bedre leiebiltilbud.

Trygve Simonsen (bildekilde: hertz.no)

– Det er et uttalt politisk mål at færre skal eie egen bil, særlig i storbyene. Det handler om støy, utslipp og mer effektiv samferdsel. Vårt mål er å ha de mest brukervennlige og bærekraftige løsningene både for bilutleie og bildeling. Det starter med Oslo, men ambisjonene er store for alle de større byene i Norge, sier Trygve Simonsen, adm. direktør i Hertz Norge.

Hertz - Selvbetjeningskiosk - Oslo S
Hertz sin selvbetjeningskiosk på Oslo S (Foto: Hertz)

Grundig testet teknologi

De nye åpningstidene på Oslo sentralbanestasjon og Holbergsgate blir fra kl. 06:00 til 23:00 fra mandag til fredag.

Lørdag åpent til kl. 18:00 og søndag til kl. 21:00. På dagtid er det bemannet skranke. For øvrig er det ubemannede utleieprosesser gjennom kioskautomater.

– Vi har testet denne teknologien grundig og får tilbakemeldinger fra kundene på at den fungerer godt. Med noen få tastetrykk får du nøkkelen via kiosken. Du leverer også nøkkelen tilbake i den samme kiosken. Selv om vi ikke er bemannet på kveldstid har vi 24-timers telefonservice, så kundene kommer alltid raskt i kontakt med en Hertz-ansatt om de har spørsmål, sier Simonsen.

Hertz har vurdert å ha åpent hele døgnet, men undersøkelser viser at det er svært få som kommer for å leie en bil midt på natten.

– Vi kommer nok dit en dag at kundene forventer et 24-timers tilbud, men den tilgjengeligheten som vi nå tilbyr i Oslo er det kundene sier de har behov for, sier Simonsen.

Hertz sier at deres mål er å forandre nordmenns forhold til å eie, leie, dele og bruke bil.

– Det vil fortsatt være viktig for noen å eie en bestemt bil. Det kan ha med interesse, status eller en opplevd følelse av frihet å gjøre. Likevel er vi overbevist om at trenden går motsatt vei. Vi tror de fleste etter hvert vil være mer opptatt av å ha tilgang til en egnet bil akkurat når man trenger det. Da slipper man de kostnadene som det å eie egen bil fører med seg, samtidig som man får dekket sine transportbehov. Noen ganger trenger man en bil noen timer, andre ganger noen dager og i perioder kanskje i flere måneder. Hos Hertz får kundene dekket alle disse behovene, sier Trygve Simonsen i Hertz.

Flere nyheter og artikler om Hertz finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Bydelen Alfama i Lisboa - hovedstaden i Portugal (Fotokilde: Qatar Airways)

Qatar Airways gjenopptar Lisboaruten

Hundespann ankommer båten i isen i Tempelfjorden på Svalbard. "Båten i isen" var i sin tid et nytt og innovativt reiseprodukt på øygruppen (Foto:  Basecamp Explorer Spitsbergen)

Arktisk eventyrer fyller 25 år

Norsk F-35 på Evenes flystasjon under Cold Response 2022 (Foto: Ole Andreas Vekve, Forsvaret)

Økt militær flyaktivitet ut fra Evenes flystasjon

Från Gimo herrgård i Östhammars kommun (Bildkälla: Countryside Hotels)

Fem svenska hotelltrender 2024

Vårstemning i Paris (foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 22. februar 2024