logo-white

Hemsedal inn på prestisjefylt liste

SkiStar Hemsedal er kåret til en av Europas 20 beste skidestinasjoner av leserne til det internasjonale reisemagasinet Condé Nast Traveler.

SkiStar Hemsedal kjent som «Skandinavias alper» (Foto: SkiStar)

I Norge er Hemsedal kjent som «Skandinavias alper» og flere ganger kåret til landets beste skidestinasjon. At Hemsedal også gjør seg bemerket nedover i Europa synes destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal, Andreas Smith-Erichsen, er stas:

– Å bli stemt fram som en av de beste i Europa i Condé Nast Traveler´s «Readers´Choice Awards», rett bak franske Chamonix, er en ære og noe vi er stolte over. Kåringen er prestisjefylt og viser at vi tilbyr skiopplevelser av meget høy klasse, sier Smith Erichsen.

Fjellturismeselskapet SkiStar er markedsleder i Skandinavia på alpin skiturisme og har fem destinasjoner i Norge og Sverige. I tillegg til Hemsedal er Trysil, Åre, Sälen og Vemdalen en del av SkiStar-familien samt Hammarbybacken, som ligger midt i Sveriges hovedstad Stockholm.

Hemsedal er den andre SkiStar-destinasjonen som når opp i Condé Nast Travelers kåring av Europas beste skisteder. SkiStar Åre var på lista i 2009, og er blant annet kjent for å ha arrangert alpin-VM to ganger, senest i 2019. I mars 2024 arrangerer SkiStar Åre verdenscup for damer i slalåm og storslalåm.

– Vi forsøker hele tiden å levere enestående skiopplevelser til våre gjester. Å nå opp i en slik kåring er fantastisk og viser at vi gjør mye riktig. Nå holder vi på å ferdigstille Lodge Express, en ny og topp moderne seksseters stolheis, som vi er sikre på vil gjøre skiopplevelsen i Hemsedal enda litt bedre. Nå gleder vi oss til vintersesongen, sier Smith-Erichsen.

Andreas Smith-Erichsen - Destinasjonssjef - SkiStar - Hemsedal
Andreas Smith-Erichsen er SkiStars destinasjonssjef i Hemsedal (Fotokilde: SkiStar)

SkiStars destinasjoner har ulike særpreg og atmosfære. Felles for alle er at de tilbyr skikjøring i verdensklasse, god service og at hele skiopplevelsen kan forhåndsbestilles på skistar.com og i SkiStar-appen. Nettstedet har 33 millioner besøk årlig.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Drømmebryllup på Malta

(pressebilde: visit flandern/related.dk)

Familieferie i Flandern

(Foto: Skara Sommarland)

40-årsfirande Skara Sommarland öppnar 25 maj

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival