logo-white

Full fart på TravelMatch 2023 i januar!

Det kan allerede nå konstateres at det vil bli folksomt og full fart i Oslo Kongressenter under arrangementet den 12. januar 2023, og at interessen for og deltagerne på TravelMatch er tilbake i samme grad som før pandemien og vel så det!

TravelMatch 2022 - Reisebransjearrangement - Oslo Kongressenter
Fra TravelMatch 2022 i Oslo Kongressenter (Foto: Dfly.no)

Stort spekter av selgere og venteliste for å være med

Interessen for å delta på TravelMatch overstiger nå faktisk det som var situasjonen de siste årene før pandemien, og det deltar selgere fra alle deler av verdikjeden i reiselivsnæringen og med stort sett alle kontinenter representert. Og allerede nå begynner ventelisten å bli lang…

Tyskland tilbake som årets land også i 2023

Tyskland var årets land også i år, men siden pandemien satte noen begrensinger for aktiviteten, er de tilbake også i 2023, med et spekter av spennende tilbud, inkludert litt tyske smaker, et svært relevant lunchseminar og en «after work mingle» med tysk preg.

TravelMatch 2022 - Reisebransjearrangement - Oslo Kongressenter
Joelle Jantz, Tysklands turistsjef i Norge, under TravelMatch 2022 (Foto: Dfly.no)

Stedet der de som jobber med reiser til utlandet møtes

Siden det nå også er anledning for kjøpere til å registrere seg, er det allerede et betydelig antall som har bekreftet at de ønsker å delta. I og med at dette er Norges største B2B arrangement for utgående trafikk, er det ubetinget stedet for å treffe både norske og internasjonale kolleger.

Frokostseminar med fokus på Krakow-området

Dagen innledes med et spennende og nyttig frokostmøte i regi av Malopolskie-regionen og Krakow, med fokus på spennende opplevelser i dette området, ikke minst inkludert det kulinariske utvalget og særpreget denne regionen har å by på.

TravelMatch 2022 - Reisebransjearrangement - Oslo Kongressenter
Prosjektleder Arne Sundt-Bjerck (til venstre) og mangeårig reiselivsdirektør Rolf Forsdahl under TravelMatch 2022 (Foto: Dfly.no)

Store gevinstmuligheter for norske kjøpere

Det viktigste ved å delta, er selvsagt kontakten med aktuelle samarbeidspartnere og nettverksbygging som sådan. Imidlertid er det også nyttige seminarer, sosiale arrangementer, mat og drikke, og ikke minst en rekke flotte premier å vinne for de som registrerer seg i tide.

For mere informasjon om -og påmelding til, TravelMatch 2023 klikk HER og HER

Kombinasjonsmuligheter med andre aktiviteter

For deltagerne på TravelMatch, er det også mulig å kombinere med deltagelse på andre spennende aktiviteter, inkludert Grand Travel Awards samme kveld, eller publikumsmessen TravelXpo i dagene 13. – 15. januar, der Utforsk Verden utgjør den internasjonale paviljongen.

Les også: Travel Week åpner reiselivsåret 2023 (november 2023)

Les flere tidligere nyheter og artikler om TravelMatch HER

TravelMatch 2022 - Reisebransjearrangement - Oslo Kongressenter
Det norske flyselskapet Flyr “debuterte” under TravelMatch 2022 i Oslo Kongressenter. Fra venstre Kristin Molnes, Henning den Ouden og Gunnar Andreas Ekjord (Foto: Dfly.no)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

- Vi ser stadig oftere at pasienter som reiser på anbefaling fra lege ikke tåler flyturen, eller sykdommen blir verre i nytt og uvant klima, sier Petter Lassen i Frende. (Illustrasjonsfoto: iStock/Frende)

– To millioner for hjemtransport er ikke urimelig

Lejecykler i Hamborg, Tyskland (fotokilde: a&o Hostels)

Fem nemme måder at rejse regenerativt på i 2024

(Fotokilde: C Mauritius)

Michelinfestival på Mauritius

Två miljoner har rest med Viking Glory som kryssar från Stockholm till Åland och Åbo varje kväll (Foto: Viking Line)

Två miljoner har rest med Viking Glory

Familie på sommerferie i syden (Bildekilde: Ticket)

Hit reiser vi i sommer – de mest populære reisemålene