logo-white

Ethiopian Airlines til Bangalore i India

Afrikas største flyselskap, Ethiopian Airlines, starter den 27. oktober 2019 en ny flyrute fra Addis Abeba til Bangalore i India.

Vidhana Soudha er sete for den lovgivende forsamlingen og administrasjonen i delstaten Karnataka. Det imponerende bygget – som er Indias største i sitt slag, ble oppført i årene 1951 til 1956 (pressebilde: ethiopian airlines)

Bangalore er hovedstaden i den indiske delstaten Karnataka. Byen har blitt et senter for teknologi og innovasjon og kalles ofte Indias Silicon Valley.

Den nye destinasjonen vil ha fire ukentlige direkteavganger fra Addis Abeba.

Da Ethiopian Airlines tilbyr gratis mellomlanding i Addis Abeba, gjør det at den nye flyvningen til Bangalore er et godt alternativ også for norske reisende.

Viktig relasjonsbygger for de to kontinentene

CEO i Ethiopian Airlines, Tewolde GebreMairam er svært fornøyd med å kunne tilby nok en destinasjon i Asia.

– Ethiopian Airlines sørger for å knytte Asia og Afrika tettere sammen. De nye flyvningene gjør at vi kobler oss tettere til teknologi og innovasjon, samtidig som vi fortsetter våre flyvninger til Mumbai og New Delhi. De nye flyvningene kommer i tillegg til cargoflyvningene vi allerede har til Bangalore, sier GebreMairam.

Addis Abeba er globalt knutepunkt

Ethiopian Airlines flyr nå til mer enn 120 internasjonale destinasjoner på fem kontinenter.

– I tillegg at vi får Bengalore i vårt indiske nettverk, gir dette også våre reisende flere muligheter mellom Asia, Afrika og resten av verden. Den økende flyfrekvensen og antall destinasjoner i India vil gjøre både handel, investeringer og turisme mer tilgjengelig. Avgangene er nøye planlagt for å koble alle våre passasjerer effektiv fra vårt globale knutepunkt i Addis Abeba. Dette gjør at vi kan tilby våre reisende fra hele verden korte forbindelser til store deler av verden, sier GebreMairam.

I dag flyr Ethiopian Airlines med passasjerer til følgende destinasjoner i India: Mumbai og New Delhi, samt cargoflyvninger til Bengalore, Ahmadabad, Chennai, Mumbai og New Delhi.

Flere saker om Ethiopian Airlines finner du HER

Les mer om Bangalore HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Klar for første seilas til København, via Amsterdam (Fotokilde: MSC Cruises)

MSC Cruises og Chantiers de l’Atlantique: Det mest energieffektive cruiseskipedesignet noensinne

Norsk Tindesenter brukes mye av lokalbefolkningen. Når blir senteret også besøkssenter for Reinheimen nasjonalpark (Foto: Matti Bernitz)

Reinheimens nye besøkssenter til Åndalsnes

MS Trollfjord har vært et kjent syn langs kysten i mange år. Nå har skipet startet den nye ruta Svalbardekspressen mellom Bergen og Longyearbyen på Svalbard (Foto: Hurtigruten Norge)

Hurtigruten Norge har ansatt 200 nye sjøfolk til Svalbardekspressen

(Photo: Magnus Wathne)

Welcome to Haa-Land – the home turf of Erling Braut Haaland

(kilde: widerøes flyveselskap)

Widerøe: Taktskiftet fra april og mai fortsetter inn i juni