logo-white

Emirates sponser Wimbledon

Flyselskapet Emirates inngikk nylig avtale med Wimbledon-turneringen. Dermed er Emirates sponsor av samtlige fire Grand Slam-turneringer.

Flyselskapet Emirates er nå en stolt partner for alle fire Grand Slam-turneringene, inkludert Roland-Garros (siden 2013) (Foto; Emirates Airline)

Den mangeårige partnerskapsavtalen med Wimbledon gjør Emirates til den offisielle partneren for en av de eldste tennisturneringene i verden, og den offisielle sponsor for alle de fire Grand Slam-turneringene; US Open (siden 2012), Roland-Garros (siden 2013), Australian Open (siden 2015), og nå The Championships, Wimbledon (2024).

– Wimbledon er en prestisjetung begivenhet sett av millioner av mennesker, og vi er glade for å være assosiert med et så høyt respektert mesterskap, sier Sir Tim Clark, president i Emirates Airline.

Sir Tim Clark og Deborah Jevans CBE, styreleder for All England Club ved All England Lawn Tennis Club, Wimbledon (Foto: AELTC/Thomas Lovelock)

Millioninvestering i samfunnsinitiativer

Sammen skal Emirates og Wimbledon også opprette et «Force for Good”-fond med flere millioner pund. Dette fondet vil støtte og fremme sosiale initiativer med en positiv påvirkning på samfunnet, inkludert lokalsamfunn, over hele Storbritannia.

Sportssupporter og sponsor fra startstreken

Emirates har vært det offisielle flyselskapet for ATP Tour siden 2013 og Premier Partner siden 2016. Flyselskapets portefølje inkluderer noen av de mest høyprofilerte begivenhetene i de øverste tennissligaene for menn og kvinner, henholdsvis ATP- og WTA-turneringene. Emirates har også støttet Dubai Duty Free Tennis Championships siden starten i 1993.

Flyselskapets sponsorportefølje inkluderer også andre globale topp sporter som golf, hesteløp og seiling. I Storbritannia er flyselskapet en sponsor av Arsenal, Emirates FA Cup og Lancashire Cricket Club & Emirates Old Trafford.

Årets Wimbledon mesterskap er planlagt fra 1. til 14. juli 2024 på The All England Lawn Tennis Club

Flere nyheter om Emirates finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Oslo lufthavns lounge på utland har gjennomgått omfattende oppussing (Foto:  Avinor)

Oslo lufthavns lounge på utland pusset opp

Hannover: Slott Herrenhausen med Herrenhausen hager, "Großer Garten" med fotene (Foto: ©HMTG / Hars Gerhardts)

Hannover – en by av superlativer

(Foto: Spanias Turistkontor)

På jakt etter et unikt venue i verdens mest ettertraktede møtedestinasjon?

World of Volvo åpnet dørene søndag den 14. april 2024 (Foto: World of Volvo)

Gøteborg ønsker velkommen til nye World of Volvo

(Foto: Johner)

Sikkerhet på hjul: Lovpålagt forsikring for elsparkesykler