logo-white

Emirates lanserer VR-app

Opplev Emirates ikoniske First Class Suiter, utforsk flyselskapets Onboard Lounge i A380-flyene eller sjekk ut resten av kabinen rundt ditt sete på rad 77 hjemmefra. Alt dette finner du i flyselskapets virtuelle opplevelse i VR. Emirates er det første flyselskapet som lanserer en Oculus VR-app.

Emirates - VR-app i- Oculus Store
Nå kan du oppleve Emirates A380 First Class Suite og flere andre signatur-produkter gjennom en oppslukende og interaktiv opplevelse i full VR. Flyselskapet ønsker å gi kunder og fans mulighet til en realistisk VR-opplevelse på tvers av flere digitale plattformer (Foto: Emirates Airline)

Opplevelsene er tilgjengelig på Emirates.com, via Emirates appen og nå i Oculus Store for Oculus Rift-brukere. Les mer om VR-opplevelsene på Oculus Rift her.

Appen er utviklet i samarbeid med teknologiselskapet Renacen. I appen kan en navigere seg gjennom Economy-, Business- og First Class-kabinene, utforske setene samt de ikoniske tilbudene Onboard Lounge og Shower Spa på Emirates A380. En oppdatert versjon som inneholder den nye Premium Economy-kabinen, samt det oppdaterte A380-interiøret er allerede under utvikling.

I fremtidige versjoner ønsker Emirates å tilby muligheten til å utforske destinasjoner, velge kabin og booke flyreisen sin inne i Emirates Oculus VR-appen.

Les flere nyheter og artikler om Emirates HER

Les mer om Emirates her
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Interiør - Whale Submarine - Turistubåt - Maldivene

Utflukt i ubåt 40 meter under havoverflaten

Presidenter i fjell - Mount Rushmore - Sør-Dakota - USA

Skibakker i Sør-Dakota

Boeing 737MAX8 - Ny livery - Icelandair

Icelandair til Detroit

Bø Camping - Telemark - Norge - First Camp

Bø Camping blir First Camps tredje oppkjøp i Norge

Sint Maarten Kulinarisk måned - November 2022 - USN

Kulinarisk måned på karibiske Sint Maarten