logo-white

DFDS åpner ny rute mellom Oslo og Frederikshavn fra 26. juni 2020

DFDS lanserer en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. Ruten vil bli betjent av rederiets to populære passasjerskip Pearl Seaways og Crown Seaways. De vil anløpe Frederikshavn under seilingene til henholdsvis København og Oslo.

DFDS - Pearl Seways - Ferje - Oslo - København
Pearl Seways seiler mellom Oslo og København (billede: dfds.com)

DFDS vender tilbake til Oslo – Frederikshavn etter flere års fravær. I selskapets ruteplan mellom Oslo og Frederikshavn er det frem til 31. august inkludert en daglig avgang fra Frederikshavn kl. 23.30 med ankomst i Oslo kl. 09.00 neste morgen, og en daglig avgang fra Oslo kl. 12.00 med ankomst i Frederikshavn kl. 22.00 samme dag.

Dette betyr at DFDS sine seilingstider mellom Oslo og København vil bli endret. Danskebåtene vil seile daglig fra Oslo kl. 12.00 med ankomst i København kl. 09.00 neste dag, samt en daglig avgang fra København kl. 14.00 med ankomst i Oslo kl. 09.00 neste dag. Med dette får de reisende enda mere tid til å nyte den maritime opplevelsen om bord.

Les også: Københavnbåtenes landligge forlenges til den 17. juni (mai 2020) – Færgeruten København-Oslo lukker midlertidigt (mars 2020)

Denne nye ruten mellom Oslo og Frederikshavn forbinder den norske hovedstaden med den fantastiske danske kysten og naturen på Nordjylland med sine enestående omgivelser og skjønnhet.

Frederikshavn er det ideelle utgangspunkt for alt Nordjylland har å tilby. Denne delen av Danmark byr på lange sandstrender, vakker natur, kunst, kulturliv og masse spennende aktiviteter som sikrer deg en uforglemmelig ferie.

Les mer om Frederikshavn og Skagen, samt Sæby HER, HER og HER

Med fordelene av å ta med bilen og oppleve alt det rederiets romslige cruiseferger har å tilby, er en reise med DFDS den perfekte og avslappende starten på ferien.

DFDS - Crown Seaways - Ferje - Oslo - København
Crown Seaways er den ene av DFDS sine to “Danskebåter” (bilde: dfds.com)

Rederiet arbeider med å innføre en rekke nye tiltak for å sikre en trygg og god reise for alle sine gjester. 

Mer informasjon om de nye tiltakene finner du HER

DFDS ber sine reisende om å forsikre seg om at de har satt seg inn i gjeldende reiseråd fra myndighetene hjemme, og fra myndighetene på destinasjonen de skal reise til, før reise planlegges. Informasjon fra danske myndigheter er tilgjengelig her og informasjon fra norske myndigheter er tilgjengelig her.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

KLM - Embraer 190 - Billund

Passasjernedgang og fraktøkning i Billund lufthavn

(Foto: ©Clément Louineau)

Jeans-merke med eget boutiquehotell på St Martin

Havila Capella - Kystruten Bergen - Kirkenes - Cartagena - November 2021

Havila Kystruten styrker ledelsen

Alpine Craft Festial i Hochkönig, SalzburgerLand (Foto: Hochkoenig Tourismus)

Gastronomi på hög nivå i skidparadiset SalzburgerLand

- Rentebærende kredittkortgjeld utgjør nå 42,9 mrd. og har steget jevnt de siste månedene. Dette gir grunn til bekymring siden dette er kreditter med en veldig høy rente, sier Svein Ove Karstensen daglig leder i Norsk Gjeldsinformasjon (Foto: Shutterstock)

Rentebærende kredittkortgjeld har økt med 0.7 milliarder