logo-white

Den perfekte konfirmasjonsgave

Konfirmasjon er en stor begivenhet, og noe de fleste av oss gledet oss til på et tidspunkt i livet. En fest for å feire at man endelig er «voksen». En fest med hyggelige taler, god mat og fine gaver. Det er vel ikke mye mer man kan ønske seg som tenåring.

Klokke - Konfirmasjonsgave - MadEye Digital ApS
En lekker klokke kan konfirmanten bruke resten av livet (Bildekilde: MED Danmark)

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi som gjest. Enten man er fadder, tante, onkel eller familievenn kan det være vanskelig å komme frem til hva som er som er den perfekte gaven. For man kan vel ikke gi jeans til konfirmasjon eller? En klokke er noe som aldri slår feil. Et lekkert ur konfirmanten kan bruke resten av livet. Det er virkelig en hyggelig gave.

Til henne

Et feminint og elegant armbåndsur er et tilbehør som kan komplementere eller fullføre et hvert antrekk. Velg et ur enkle, rene linjer og en mindre urskive slik at du er sikker på at treffer riktig hos konfirmanten. Disse armbåndsurene er både trendy og tidløse, noe som gjør det til den perfekte gave. En Armani klokke kan være perfekt for hun som fortrekker de helt tynne rammene, mens en Lotus Analog er perfekt dersom hun ønsker en mer tradisjonelle, litt tykkere rem. Du kan finne flere klokker her.

Til han

En klokke er noe mange av de mannlige konfirmantene ønsker seg til den store dagen, og du slår dermed sjeldent feil. Et armbåndsur er det viktigste smykket en mann kan bære, og det er derfor en fantastisk gave. Velg et ur som er tidløst, maskulint og gjerne med 38-44 mm slik at det passer til 14/15-åringen. Dersom du ønsker å gi en maskulin klokke i rustfritt stål kan en klokke fra Sekonda være en god variant. Eller dersom konfirmanten ønsker seg en mer tradisjonell klokke med lærrem kan en klokke fra Skagen være en god ide.

Uansett hvilken klokke du skulle ende opp med er klokke en perfekt gave både til den kvinnelige og mannlige konfirmanten. Det er en gave de kan bruke resten av livet og som de stolt kan bære mens de tenker på deg.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Bli sertifisert yogalærer på Kanariøyene !

(bildekilde: miamiandthebeaches.com/related.dk)

Ny restaurant inspirert av Florida fra 1920-tallet i Miami Beach

(Fotokilder: Visit Orlando/AVIAREPS)

Visit Orlando velger AVIAREPS til å representere seg internasjonalt

Playa de las Higuericas, El Mojon, Costa Blanca (Foto: Dfly.no)

Så här mycket snus får du ta med dig på semestern

Terry McCartan bak bardisken hos Hinch Distillery, Ballynahinch (pressebilde: tourismireland.com/related.dk)

Ny rute tar deg innom 10 destillerier i Nord-Irland