logo-white

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy

Daniel Østensen (42) er tilsatt som ny lufthavnsjef for Røst lufthavn og Værøy helikopterhavn. 
Med sin erfaring og kompetanse fra operativ ledelse vil Østensen spille en viktig rolle i å videreføre sikker og stabil drift ved disse viktige enhetene i Lofoten.

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Østensen kommer fra stillingen som daglig leder i Falck Brann og Redningstjeneste, hvor han har hatt ansvaret for å levere plass-, brann- og redningstjenester til Bodø lufthavn. Hans kunnskap om luftfart og erfaring med å håndtere operativ drift vil være svært nyttig i hans nye rolle som lufthavnsjef.

Som lufthavnsjef vil Østensen ha ansvaret for å lede og koordinere alle aspekter ved driften på Røst og Værøy. Dette inkluderer å sørge for at sikkerhetsstandarder overholdes, opprettholde gode relasjoner med samarbeidspartnere og lokale interessenter, samt jobbe tett med de ansatte for at Avinor fortsatt skal levere både på samfunnsoppdraget og opprettholde det viktige transporttilbudet fra øyene til fastlandet.

Ronny Østensen (Fotokilde: Avinor)

– Daniel Østensen fremstår som en dedikert og engasjert leder, og vi er sikre på at hans erfaring og kompetanse vil være til stor nytte for Røst lufthavn og Værøy helikopterhavn, sier konserndirektør Anders Kirsebom.

– Vi ønsker ham hjertelig velkommen til Avinor-teamet og ser frem til å samarbeide tett med ham, sier konserndirektør Anders Kirsebom.

Flere relaterte nyheter finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Emirates Airline)

3000 tonn bærekraftig drivstoff til Emirates på London Heathrow

Oslobuss kjøper Unibuss Tur AS. Kontrakten ble inngått mandag 27. mai ( Foto: Unibuss Tur)

Unibuss Tur solgt til Oslobuss

(illustrasjon: plinko-norway.com)

Spillstrategi for Plinko: Nøkkelråd for å vinne

Det store antallet passasjerer som skal reise til og fra Oslo lufthavn i løpet av sommeren, gjør det nødvendig å utnytte gatene på en mer fleksibel måte enn tidligere (Foto: Avinor/Catchlight)

Buss for gate på Oslo lufthavn

Svak krone betyr dyrere ferie for nordmenn som skal til utlandet i sommer (Fotokilde: Pixabay)

Advarer mot rådyre ferier i år