logo-white

Camilla Ryste er NAFs nye kommunikasjonssjef

NAFs nye kommunikasjonssjef kommer fra jobben som kommunikasjonssjef for Arbeiderpartiets stortingsgruppe og rådgiver for Jonas Gahr Støre. – Vi er veldig glade for å få Camilla med på laget. Hun har bred erfaring innen fagfeltet og blir viktig for NAFs vei inn i en spennende fremtid, sier Ulrica Risberg, direktør for marked og kommunikasjon i NAF.

Vi er inne i en tid preget av store endringer innen bil og transport. NAF skal vise vei for medlemmene inn i fremtiden og sikre at alle får enkle, rimelige og rene hverdagsreiser. På vei inn i en fremtid der vi ikke har alle svar, er behovet for kommunikasjon avgjørende og viktig.

– Det har vært viktig for oss å få på plass en kommunikasjonssjef som styrker NAF i den endringen vi er midt oppe i, sier Risberg. – Camillas faglig tyngde styrker NAF-laget, fortsetter hun.

– Hvordan vi reiser og hva slags transportmidler vi bruker kommer til å forandre seg masse i årene fremover. Å jobbe tett på dette skiftet og for trygge, effektive og rimelige hverdagsreiser på vegne av en halv million nordmenn blir spennende, sier Camilla Ryste.

I tillegg til jobben som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet, har Camilla Ryste bred erfaring som journalist i VG, leder i Aftenposten og senior kommunikasjonsrådgiver ved Statsministerens kontor. Hun tiltrer stillingen i NAF 1. oktober 2018

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Canary Island Tourism)

Her nytes Kanariøyenes beste kaffe

Norwegian Spirit seiler ut fra Tokyo (Yokohama) (Bildekilde: NCL.com)

NCL øker i Asia, Stillehavsområdet, Australia og New Zealand

BCD’s travel buyer survey reveals shifting priorities in corporate travel policies

Luksushotellet The Mora Zanzibar ligger ved vakre Muyuni Beach (Foto: TUI)

TUIs nye varemerke tar luksus til nye høyder

Torsdagen den 13 juni välkomnades Air Canada på Stockholm Arlanda Airport med en invigningsceremoni inför de första flygningarna till Toronto och Montreal. På ceremonin deltog H.E. Jason LaTorre, Kanadas ambassadör i Sverige, Jonas Abrahamsson, vd Swedavia, och MD, International Sales, Mr. Rocky Lo, Air Canada. Med två direktlinjer till Toronto och Montreal fem gånger i veckan blir Air Canada ett viktigt tillskott till Stockholm Arlanda och kopplar samman den svenska huvudstaden med Kanada såväl som den nordamerikanska marknaden. (Bildkälla: Swedvia)

Air Canada på Stockholm Arlanda Airport med nya linjer till Toronto och Montreal