logo-white

Borneos eksotiske verden ligger og venter på deg

En av Star Clippers’ nyeste seilaser går til Borneos eksotiske verden hvor du kan møte tre forskjellige kulturer på én gang.

4.100 meter høye Mount Kitabalu på Borneo (Foto: Star Clippers)

Til våren seiler Star Clipper mot nye eventyr i Borneo. Borneo er verdens tredje største øy og rommer alt det beste fra Malaysia, Brunei og Indonesia. Velkommen til tre spennende kulturer som både byr på et kinesisk tempel, en overdådig nasjonalpark og et av Sydøst-Asias høyeste fjell.

Kota Kinabalu er hovedbyen i det nordlige Borneo. Her møter du en storslått kunst- og musikkscene, travle fiskere i havnen, eldgammel sjarme og nye, forlokkende shoppingmalls.

Ta hele opplevelsen med deg, og sett punktum ved synet av solnedgangen over havet med byens puls i ryggen.

Apekatt på Borneo (Foto: Star Clippers)

Borneo er rik på regnskog med et vilt og fremmedartet dyreliv. Man behøver ikke være heldig for å se de fascinerende neseapene og orangutangene som er blant øyas særpreg.

Menneskene som du møter er vennlige, og deres smil kommer fra hjertet. Det klare vannet og den rike variasjonen av marint liv er helt vidunderlig og perfekt til snorkling. Se hele herligheten fra Mount Kinabalu hvor du kan gå på tur i fjellrik natur. Utsikten over det frodige landskapet fra fjellet er verdt alle anstrengelsene.

Et av de mest minneverdige stoppene på seilasen er Miri i Borneos Sabah-region hvor du kan oppleve Lambir Nasjonalpark. De vakre fossefallene er parkens landemerke. Gå en tur gjennom skogens blomstrende flora og fauna og få uforglemmelige minner med deg hjem.

Et av Star Clippers cruiseselskip i asiatiske farvann (Foto: Star Clippers)

Halvveis på Star Clippers rute langs Borneos kyst ligger Bintulu – hjemstedet for Kuan Yin Tong Tempelet i all sin prakt. Den kinesiske helligdommen er pyntet med farger, ornamenter og utskjæringer som er svært sjeldne. Et syn for livet, uansett om du er ung eller gammel.

På seilasen gjør skipet også et stopp i Singapore, storbyen hvor pasjon og muligheter møtes.

Et ekte mekka for moderne foodies som kan meske seg i lokale retter, prøvesmake det multikulturelle kjøkkenet eller besøke én av de 39 Michelin-restaurantene som byen er stolt av. Singapore har shopping, attraksjoner, luksus, kultur og historie til å mette selv den kresne reisegjest og bidra til en perfekt Borneo-seilas med alt på kjøpet.

Den 18. mai 2019 drar Star Clipper fra Singapore til Kota Kinabalu på 10 netters seilas fra vest mot øst. Prisene starter på €2.535 pr. person i delt dobbeltlugar.

Du kan også dra på høstseilas, eksempelvis den 15. oktober 2019, hvor Star Clipper seiler vestover fra Kota Kinabalu i Sabah-regionen til Sarawek og ender i Singapore. Seilasen varer 11 netter, og prisene starter på €2.790 pr. person i delt dobbeltlugar.

Alle priser er eksklusive havneavgifter og fly til og fra seilingen.

Flere saker om Star Clippers finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Avinor oppfordrer alle som skal fly en drone om å sette seg inn i regelverket (Ill. foto: ©otoerres)

Droner ved oljeinstallasjoner er en fare for flysikkerheten

MTB - Mountain Bike - Terrengsykkel - DBS Intruder - Spania

På terrengsykkel gjennom det irske fjellandskapet

Fjord Cruise - Nærøyfjorden - Sogn - Vestland fylke - Norways Best

Hva skjer i Flåm i høstferien?

A 220-300 nr. 16  landet på  Riga Airport lørdag den 30. mars.
(Fotokilde: airBaltic)

18 nye airBaltic-ruter sommeren 2023

Schwabacher Landing - Snake River - Wyoming - USA

Beste foto-blinkskudd i The Great American West finner du her