logo-white

A380 tilbake på Emirates rute til Tokyo

Høy etterspørsel gjør at Emirates nå øker kapasiteten med å sette inn flaggskipet A380 på ruten mellom Dubai og Tokyo, Narita internasjonale flyplass.

Emirates Airbus A 380 gjør comeback på ruten Dubai – Tokyo (Foto: EK)

Kapasiteten på ruten til Tokyo økes fra 15. november. Dette er svar på en kraftig økning i antall bookinger, som følge av at Japan løftet begrensningen på trafikken inn i landet. De har også kuttet kravet om testing for Covid, og karantekravet for innreisende.

– Vi har sett en økning av bookinger til Japan også fra Norge. Dette er en veldig spennende destinasjon som endelig har åpnet ordentlig opp igjen. Mange setter også pris på muligheten til å fly vår A380 fra Dubai, som jo er en opplevelse i seg selv, sier Norgessjef i Emirates, Terje Grue.

Kabinansatt - Emirates - Premium Economy - A 380 - B 777
Setene på Premium Economy (Foto: Emirates Airline)

Om bord i Emirates sine A380 kan reisende velge mellom 14 First Class suiter og 76 Business Class-seter som kan legges helt flatt. Flyet tilbyr i tillegg romslige kabiner og signatur-produktene Onboard Lounge og Shower Spa. Alle setene har selvsagt tilgang til underholdningssystemet ice, der en kan velge i et stort utvalg av underholdning som filmer, podcaster, musikk og spill.   

Emirates’ flyvning EK318 tar av fra Dubai kl. 02:55, og ankommer Narita kl. 17:20. Returen, EK319 fra Narita, tar av kl. 22:30 og ankommer Dubai kl. 05:30 påfølgende dag. Alle tider er lokale.

Ved å øke kapasiteten ønsker flyselskapet å møte den voksende interessen for reiser til Japan. Samtidig får de reisende flere valg og mer fleksibilitet. I tillegg til flyvningene til Narita har Emirates også en daglig avgang til Osaka med EK316/317 med Boeing 777.

Nyoppusset shower Spa - Emirates - Airbus A 380 - 2021
Shower Spa i First Class på Emirates A 380 (Foto: Emirates Airline)

Fritidsreisende fra over 60 land kan nå reise til Japan uten behov for visa, og uten å måtte booke guidede turer. Reisende oppfordres til å fortsatt sjekke innreisekravene før de booker reisen sin. Billetter kan kjøpes på emirates.com/no, via Emirates-appen eller via reisebyrå.

Les flere nyheter og artikler om Emirates HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy