logo-white

Danske SAS-ansatte tilbake på jobb

Flertallet av de danske kabinmedarbeiderne i SAS vender tilbake til jobben, melder Ekstrabladet.

SAS-ledelsen hadde gitt danskene frist til klokken 12.00 mandag med å svare på om de ville tilbake i jobb eller “forlate” selskapet ( DVS få sparken) .

– Det virker, som om langt flertallet genoptager arbejdet, sier de aksjonerende kabinarbdeidernes talsmann – den tidligere CAU-lederen Jakob Esposito til danske TV2 NEWS.

De danske kabinmedarbeiderne har mandag formiddag sittet i et nytt “faglig møde” på et hotell i København. Hos fagforeningen CAU er man rimelig sikre på at alle vender tilbake til jobben.

– Alle går tilbage i arbejde. Det er det budskab, jeg hører. Det glædelige er, at vi nu får normaliserede forhold og fly i luften. Det har vi også et ansvar for, sier CAU`s nestleder Jean Pierre Schomburg til Ekstrabladet.

Tidligere saker:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI