logo-white

Icelandair med flere flyavganger i 2019

Nye avgangstider skal få Icelandair til å vokse og effektivisere driften på Keflaviks internasjonale flyplass. Flyselskapet lanserer en rekke nye flyavganger, for å utvide sitt nettverk og gi passasjerene som reiser til og fra Nord-Amerika og Europa flere alternativer.

Utsikt fra Icelandairs Boeing 737MAX (foto: Icelandair)

De nye flyavgangene til Icelandair kommer i tillegg til dagens avganger, og begynner i mai 2019. Selv om den andre avgangs-“batchen” blir mindre, vil flere fly operere til større byer i Europa: Amsterdam, Berlin, Brussel, København, Frankfurt, Hamburg, München, Oslo, Paris, Stockholm og Zürich. I Nord-Amerika vil den nye tjenesten gjelde i Boston, Chicago, Minneapolis, New York, Toronto og Washington, DC.

De nye avgangene gir også muligheter til å komme inn på nye markeder, forbedre servicen og øke fleksibiliteten i nettverket. Siden Keflavik allerede har begrenset kapasitet på morgenen og ettermiddagen, vil de nye avgangene lette når det er ledig plass ved gaten. Ved å kombinere disse avgangene inn i reisen får passasjerene flere alternativer til og fra sitt endelige reisemål.

De nye avgangene fra Nord-Amerika ankommer Island kl. 09:30 med forbindelser til Europa som går rundt kl. 10.30. Fly fra Europa lander på Keflavik rundt 18:30 med avganger til Nord-Amerika ca klokken 20:00.

– Vi har forberedt disse endringene en stund og de representerer en ny milepæl i selskapets vekst for fremtiden, sier Bogi Nils Bogason, konsernsjef i Icelandair.

– Vi forbedrer vårt nåværende rutenettverk, samtidig som vi introduserer et nytt produkt. Passasjerene får flere valg om når de vil reise. De har muligheten til å få litt ekstra tid på morgenen på flyreiser fra Island til Europa, samt en hel dag på Island før de reiser videre til Nord-Amerika. Vi satser også på å rette opp ubalansen som ruteplanene hadde i 2018.”

De ekstra flyavgangene er en del av den pågående fornyelsen av Icelandairs flåte. De skal få seks nye Boeing MAX-fly tidlig neste år, i tillegg til de tre som ankom i år.

– Vår nye og voksende flåte utfyller endringene i vårt rutenettverk. Vi kommer til å optimailisere utnyttelsen av våre fly, samtidig som vi begrenser trykket på Keflavik lufthavn, som i sin tur bedrer passasjeropplevelsen. Endelig rutelplan for 2019, med potensielle nye destinasjoner, kanselleringer og andre endringer, er fortsatt under vurdering og annonseres senere i år, sier Bogason.

Mer  informasjon om Icelandairs ruteplan finner du HER (ekstern lenke)

Les også: Icelandair med eget transatlantisk øl (juni 2018)  – Icelandair flagger for Islands 100 års selvstendighet (juni 2018)

Flere saker om Icelandair finner du HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn