logo-white

Nytt familietilbud for Interrailreiser

Interrail har lansert et nytt tilbud for familier, der hver voksen Interrailer kan ta med seg to barn under 12 år gratis. I 2014 reiste 5486 nordmenn på interrail, der 152 var barn mellom 4 og 12 år.

På Interrail i Europa (Eurail GIE)
På Interrail i Europa (Eurail GIE)

Familie-tilbudet gjelder ikke bare «kjernefamilien». Tanter, onkler og besteforeldre er velkomne til å ta med seg sine nieser, nevøer og barnebarn på en reise i Europa.

– Siden 1972 har Interrail vært tilbudt til ungdom, men fra 1989 ble det også et tilbud til voksne, og for noen år siden valgte vi å gi spesialtilbud til seniorer. Vi har tro på at togferie også kan være attraktivt for barnefamilier, dersom det gis en gunstig pris, sier produktansvarlig for Interrail i NSB, Wenche Berger.

Er barnet mellom 4 og 12 år, utstedes det gratis Interrail-billett. I tillegg kan man også ta med seg barn under 4 år gratis, dersom det ikke kreves egen plass for barnet.

Familiehygge på tur

– I fjor reiste 152 barn mellom 4 og 12 år på Interrail. Interrail er ikke den typiske familieferien, men vi tror at med det gode familietilbudet, så vil flere familier lokkes på Interrail, sier Berger.

– Barn har det jo langt bedre på toget, enn i baksetet på en bil. På toget kan foreldre og barn hygge seg sammen.

Det bør ikke være for lange reiseetapper for barn

– Målet kan gjerne være Paris med Euro Disney og masse severdigheter, men det kan legges inn et døgn i København med besøk i Tivoli, et døgn i Hamburg med besøk i Tysklands flotteste dyrepark, i barnemuseet og kanskje en tur i skrekk-kabinettet. Hva som er mest attraktivt avhenger jo også av barnets/barnas alder, sier Berger.

Interrail på 1.klasse

Det er absolutt mulig å få en veldig komfortabel Interrail-reise på 1.klasse. I flere år har dette vært tilbudt de voksne interrailerne, men nå finnes også et 1.klasse-tilbud til ungdom som ønsker litt ekstra komfort.

Les mer om Interrail HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay

(Foto: Ministry of Heritage and Tourism Sultanate of Oman)

St. Regis åpner hotell i Muscat

(fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Lær mer om lokal keramikk på Mallorca

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen