logo-white

Ta toget til skutefesten i Stavanger

NSB øker setekapasiteten på togene til og fra Stavanger under The Tall Ships Races i juli. – NSB er en viktig transportør i Stavangerregionen. Tog er en enkel og elegant reisemåte, og vi er svært glade for at selskapet vil utvide sin kapasitet under Tall Ships-festivalen i sommer, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad.

NSB Sørs markeds- og kommunikasjonssjef Dag Brekkan (til høyre) og prosjektleder Knud Helge Robberstad (til venstre) for The Tall Ships Races 2018 Stavanger oppfordrer publikum til å ta toget til og fra skutefesten i Stavanger i juli. (Foto: Øyvind Berekvam)

På strekningen mellom Stavanger og Egersund — Jærbanen — vil NSB utvide kapasiteten med flere tusen seter. Togavgangene vil følge den oppsatte rutetabellen, men de mest populære avgangene har fått flere togsett og dermed flere seter.

– The Tall Ships Races er et av landets største publikumsarrangementer, og da er det viktig for oss å legge til rette for utvidet togkapasitet i godt samarbeid med Tall Ships-festivalen, sier Dag Brekkan, markeds- og kommunikasjonssjef i NSB Sør.

Fra togstasjonen i Stavanger er det en kort spasertur til festivalområdet i Vågen.

På grunn av forventet stor publikumstilstrømning oppfordrer festivalledelsen alle til å tenke smarte transportløsninger til og fra Stavanger sentrum i dagene 26.-29. juli.

Les mer om Tall Ship Races 2018 HER 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn