logo-white

Generationsskifte i SUN-AIR

Det danske luftfartsselskab SUN-AIR har gennemført et generationsskifte. Kristoffer Sundberg overtager rollen som CEO, mens ejer og stifter Niels Sundberg fortsætter som bestyrelsesmedlem samt hovedaktionær i SUN-AIR.

JoinJet Dornier 328 Business Jet (foto: ©otoerres)

Kristoffer Sundberg har trådt sine barnesko i virksomheden og er pilot af uddannelse. Han har også opbygget SUN-AIRs ad hoc charterafdeling under brandet JOINJET med stor succes og har altså de seneste to år stået i lære som CEO.

Kristoffer og Niels Sundberg har i fællesskab forberedt fremtidens strategi og udvikling for virksomheden. Luftfart har altid været en turbulent branche. SUN-AIRs DNA har dog vist sig at være mere end bæredygtig og har sikret virksomheden kontinuerlig fremdrift i mere end 40 år.

Far og søn: Niels Sundberg (til v.) og Kristoffer Sundberg (billedekilde: sun-air.dk)

– Vi har aldrig haft storhedsvanvid. Til gengæld er vi stolte af at være “Smaller, Smarter & Smiling”, og vi har altid et klart fokus på at sikre en førsteklasses betjening af kunderne med en naturlig tilgang til hårdt arbejde, fleksibilitet og forandring i hele organisationen, siger Kristoffer Sundberg og tilføjer:

– Vi føler os overbeviste om, at vores stærkt forankrede DNA er det, der kan bære os langt ind i fremtiden og tage virksomheden mod nye højder”.

Læs flere nyheder om SUN-AIR HER

Læs også: Sun-Air med overskudd for 38. år på rad – British Airways og SUN-AIR fejrer 20 års partnerskab – Sun-Air med nye nettsider

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian starter “nissefly” fra London og München

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia