logo-white

Scandic sponser sykkelfesten Bergen 2017

Sykkel-VM går av stabelen i Bergen i september 2017. Scandic og Bergen 2017 har inngått en samarbeidsavtale hvor Scandic blir offisiell sponsor av arrangementet. 

Sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen, markedsdirektør i Scandic Tine Birkeland og distriktsdirektør Scandic Asle Prestegard (bilde: scandic hotels norge)

– Sykkel VM i Bergen blir en stor begivenhet for hele idretts-Norge. Under mottoet «Alt for sporten» er vi i Scandic opptatt av å støtte alt fra breddeidrett til de største sportsbegivenhetene, og Sykkel-VM på hjemmebane er et høydepunkt som vi gleder oss til å ta del i, sier Tine Birkeland, markedsdirektør i Scandic.

Skal skape folkefest

Arrangøren Bergen 2017 anslår at så mange som en halv million tilskuere vil følge mesterskapet mellom 16. og 24 september i og rundt Bergen sentrum. Og Scandic ønsker å bidra til folkefesten for deltagere, arrangør og for tilskuere fra inn- og utland.

– Vi er opptatt av at idretten er for alle. Vi satser både mot grasrota og bredde- og toppidrett. Sykkel-VM i Bergen er den perfekte anledning til å heie på idrettsheltene, og samtidig skape folkefest for hele byen. Vi er stolte av at vi får mulighet til å bidra slik at Bergen 2017 blir et vellykket og minnerikt arrangement som både utøvere og gjester sent vil glemme, sier Birkeland.

Les også: Avinor samarbeider med sykkel-VM i Bergen

Midt i smørøyet

Med sju hoteller er Scandic markedsleder i Bergen, og Scandic styrker sin posisjon ytterligere når det som vil bli byens største hotell, Hotel Norge by Scandic, åpner i 2018. Fem av hotellene ligger sentrum og to av hotellene ligger ved Flesland flyplass. Hotellene tilbyr overnatting og Scandics prisvinnende frokost til syklister som til tilskuere som ønsker å få en god start på dagen og komme tett på Sykkel-VM. Arrangøren trekker frem tilbudet som viktig for både gjester og arrangør.

– Scandic er en viktig nasjonal aktør med god eksponering i Bergen, og vi er svært fornøyd med at vi har fått et samarbeid med dem. Avtalen sikrer oss at vi kan tilby et godt og sentralt overnattingstilbud for våre gjester og samarbeidspartnere, i tillegg til at vi får tilgang til svært gode møte- og konferanselokaliteter, sier sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen.

Les mer om sykkel-VM i Bergen HER 

Les flere nyheter om Scandic Hotels HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn