logo-white

42 prosents økning på Torp Sandefjord

Totalt 171.025 passasjerer reiste over Torp Sandefjord lufthavn i mai. Det er hele 42.1 prosent flere enn samme måned ifjor.

Torp Sandefjord lufthavn har opplevd en gigantisk passasjerøkning siden nedleggelsen av “konkurrenten” Moss lufthavn Rygge. I mai måned sted passasjertallet med formidable 42.1 prosent ( i forhold til mai 2016) til 171.025.

Det var utenlandsrutene som nok én gang sto for passasjerveksten. I mai var det 136.358 utenlandsreisene på Vestfoldflyplassen. Det er hele 56 prosent flere enn samme måned i fjor.

Den norske innenlandstrafikken økte med 6.5 prosent til 36.667 reisende i mai 2017.

Totalt 719.627 passasjerer reiste over Torp Sandefjord lufthavn de første fem månedene (januar-mai) av 2017. Det er 34.3 prosent flere enn i samme periode året før. Utenrikstrafikken økte med 50.3 prosent , men innenrikstrafikken hadde en nedgang på 2.8 prosent i denen perioden.

Les flere saker om Torp Sandefjord lufthavn HER 

Les også: 3.7 prosent passasjerøkning på Avinors flyplasser - Vekst i offshoretrafikken for første gang siden juli 2014 - Passasjerøkning på Stavanger lufthavn Sola

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian starter “nissefly” fra London og München

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia