logo-white

UNICEF og Norwegian utvider samarbeidet

UNICEF Norge og Norwegian har gjennom ti år hatt et tett samarbeid for å hjelpe vanskeligstilte barn verden over. Nå utvides avtalen mellom UNICEF og Norwegian til også å omfatte UNICEF i Sverige, Danmark og USA. Det innebærer flere kampanjer og gir enda flere medarbeidere i Norwegian mulighet til å være med og hjelpe.

(norwegian.dk)

– I tråd med Norwegians internasjonale vekst er det naturlig at vårt samarbeid med UNICEF også utvides til flere land. Samtidig er dette en fin måte å markere ti år med godt samarbeid mellom Norwegian og UNICEF Norge, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Norwegians signaturpartnerskap med UNICEF innebærer en rekke felles aktiviteter som har til formål å hjelpe vanskeligstilte barn i form av innsamlingskampanjer og andre aktiviteter. Norwegian og UNICEF har i flere år sendt et fullastet fly med skolemateriell og nødhjelp til deler av verden påvirket av krig og konflikt, blant annet verdens nest største flyktningleir, Za’atari i Jordan og Den sentralafrikanske republikk.

Norwegian har også en funksjon på nettsidene som gir passasjerer mulighet til å donere penger til UNICEF når de bestiller flybillett. Siden juni 2015, har Norwegians passasjerer gitt over ni millioner kroner til UNICEFs arbeid for barn via denne løsningen. De ansatte i Norwegian støtter også UNICEF i form av at den årlige julegaven går til organisasjonen.

Les også: Norwegian-passasjerer gav over fem millioner kroner til UNICEF i 2016

– I løpet av de ti årene vi har samarbeidet har vi hatt mange spennende kampanjer som har skapt en bedre fremtid for barn over hele verden. Vi er veldig glade for å utvide samarbeidet slik vi kan nå ut til enda flere barn, sier generalsekretær Camilla Viken i UNICEF Norge.

Les flere nyheter om UNICEF HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords