logo-white

Asta Lassesen ny kommersiell direktør i Hurtigruten

Asta Lassesen (35) er ansatt som ny kommersiell direktør (CCO) i Hurtigruten. Hun kommer fra stillingen som finansdirektør i selskapet, en rolle hun har hatt siden 2011.

Asta Lassesen (Bildekilde: Hurtigruten)
Asta Lassesen (Bildekilde: Hurtigruten)

Konsernsjef Daniel Skjeldam er svært fornøyd med at Lassesen nå trer inn i rollen som kommersiell direktør for Hurtigruten.

– Asta har gjort en svært god jobb som finansdirektør, og vært helt sentral i omstillingen av selskapet gjennom de siste årene. Hennes sterke kommersielle og finansielle forståelse, i kombinasjon med hennes analytiske tilnærming, gjør meg trygg på at hun er den rette personen til å lede vår kommersielle avdeling, sier Skjeldam.

Lassesen, som er utdannet siviløkonom, ser fram til å starte i den nye funksjonen i selskapet.

– Jeg har gjennom omstillingen og i rollen som finansdirektør, hatt gleden av å jobbe tett med våre dyktige ansatte i den kommersielle avdelingen, både i Norge og utlandet. Hurtigruten har store vekstambisjoner, langs norskekysten, men kanskje i særlig grad i explorervirksomheten. Jeg ser fram til å lede arbeidet med å selge og forvalte merkevaren til Norges sterkeste reiselivsprodukt”.

Asta Lassesen vil i en overgangsperiode ha funksjon som finansdirektør og kommersiell direktør i Hurtigruten.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords