logo-white

Suksessrestaurant fra Stavanger åpner i Bergen

26 North Restaurant & Social Club ble en umiddelbar suksess da den åpnet i Stavanger tidligere i år. I løpet av få måneder har restauranten, som blant annet serverer norsk tapas, mottatt strålende matanmeldelser og blitt rangert av gjestene som nummer 1 på TripAdvisor. Nå åpner suksesskonseptet hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

Svenske Kristoffer Ingemansson er kjøkkensjef på 26 North Restaurant & Social Club (CR)
Svenske Kristoffer Ingemansson er kjøkkensjef på 26 North Restaurant & Social Club (CR)

– 26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Vi gleder oss til å gi bergenserne en ny, spennende møteplass hvor gjestene kan ha forretningsmiddager, romantiske kvelder og minneverdige arrangementer i en avslappet og inspirerende atmosfære», sier hotelldirektør Nina Askvik ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen.

26 North Restaurant & Social Club i Bergen åpner onsdag 17 august. Milla Boutique har redesignet restauranten og baren, som nå har fått nytt design, freshe møbler og spennende meny med norske spesialiteter.

Nummer 1 på TripAdvisor

26 North Restaurant & Social Club er et nytt suksesskonsept som først ble introdusert i Stavangermarkedet tidlig i 2016. Restauranten har mottatt strålende matanmeldelser og i løpet av få måneder har gjestene rangert restauranten som nummer 1 på TripAdvisor av alle restauranter i Stavanger. Kjøkkensjefen hos 26 North i Stavanger mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær blant hotellets gjester og fastboende i Stavanger.

– Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept”, forteller kjøkkensjef Kristoffer Ingemansson hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger.

Les også: Svenske gjør storsuksess med norsk tapas i Stavanger

Norsk tapas på menyen

På menyen står blant annet retter som “en bøtte med håndplukkede skjell” og “shots fra kysten”. Ingrediensene er hentet fra de norske fjorder, gårder og skoger. Hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen skal de hente det beste fra menyen som serveres i Stavanger og også legge til en del retter skreddersydd for Bergen.

– Vi kommer til å beholde suksesser som “Brett fra fjordene”, med norsk tapas og varierte småretter. I tillegg kommer vi til å sette sammen en meny med det absolutt beste som de norske fjorder, gårder og skoger har å by på slik at våre gjester får matopplevelser helt utover det vanlige”, forteller hotelldirektøren.
26 North Restaurant & Social Club åpne hos Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen 17 august 2016.

Les mer HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Øyas minste bodega: Agustín Cabrera León lager prisvinnende røde- og hvite viner. Det er hardt arbeid, men veldig gøy! sier han (Foto: Canary Islands Tourism)

Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Stort intresse för cityguider – dessa läses mest på FREEDOMtravel

(Foto: Qatar Airways Cargo)

Qatar Airways Cargo hever standarden for dyretransporter

Plakat fra 1970-tallet (foto: hennig-olsen.no)

Hennig-Olsen Is feirer 100 år med kremen av iskrem

(Fotokilde: AVIAREPS)

AVIAREPS feirer 30-årsjubileum