logo-white

Skifer Hotel på Oppdal blir en del av Quality Hotels

Skifer Hotel på Oppdal blir del av hotellkjeden Quality Hotels som inngår i hotellselskapet Nordic Choice Hotels som eies av Petter Stordalen.

– Quality Hotel Skifer må være et av Norges råeste møtesteder. Omkranset av 540 tonn med eksklusiv skifer, er hotellet et av de flotteste høyfjellshotellene i hele Norge, og passer som hånd i hanske i vår portefølje. Ambisjonen til Quality Hotels er å tilby konferansehoteller hvor gjesten kommer til dekket bord. Med Quality Hotel Skifer viser vi at vi tar ambisjonen på alvor. Her kan gjestene benytte seg av hotellets velværeavdeling før frokost, møte kollegaer til lunsj og unne seg en skitur på ettermiddagen, sier Eivind Tangvik, Senior Vice President for Quality Hotels.

Omgitt av majestetiske fjell, ypperlige skimuligheter, grønne daler, gode fiskevann og ren luft, tilbyr Quality Hotel Skifer en original og sjarmerende ramme for arrangementer og mindre konferanser, konserter, utstillinger eller kick-off for bedrifter. Med 6 ulike møterom og en konferansesal på 300 kvm, har hotellet kapasitet til å ta i mot opp til 400 personer.

– Vi ser frem til å tilknytte oss Nordic Choice Hotels og bli del av Quality-kjeden. Vi forventer at samarbeidet vil bidra til å videreutvikle Oppdal som en attraktiv helårs destinasjon . Quality Hotel Skifer på Oppdal er kanskje blant Norges råeste møtested for kurs- og konferansemarkedet, med et unikt og bredt aktivitetstilbud, sommer som vinter. Vi valgte Nordic Choice fordi vi mener kjedens konsepter og salgsstruktur passer, sier styreleder i Oppdal Hotelldrift A/S, Øivind Carstens.

Hotellet består av 176 moderne og komfortable overnattingsrom, derav 33 familierom og har totalt 352 senger. Hotellets suite som består av en stor stue med sofagruppe, peisvarme, spisebord for 8 personer, 2 soverom for 4 personer , og har en panoramautsikt mot skibakkene. Hotellet har også et velværesenter med treningsromogbadstue, i tillegg til å tilby ulike velværebehandlinger. Den intime lobbyen i første etasje er det naturlige samlingspunkt i hotellet og er et godt utgangspunkt før man besøker restauranten vis a vis.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Øyas minste bodega: Agustín Cabrera León lager prisvinnende røde- og hvite viner. Det er hardt arbeid, men veldig gøy! sier han (Foto: Canary Islands Tourism)

Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Stort intresse för cityguider – dessa läses mest på FREEDOMtravel

(Foto: Qatar Airways Cargo)

Qatar Airways Cargo hever standarden for dyretransporter

Plakat fra 1970-tallet (foto: hennig-olsen.no)

Hennig-Olsen Is feirer 100 år med kremen av iskrem

(Fotokilde: AVIAREPS)

AVIAREPS feirer 30-årsjubileum