logo-white

Mistet jobben? Samlivsbrudd? – hytta selger vi aldri!

Hytteeiere elsker hytta si mer enn noe annet, viser en undersøkelse gjort av bladet Hytteliv i samarbeid med Ipsos. I et tenkt scenario der husstandsinntekten blir halvert på grunn av arbeidsløshet, sykdom eller skilsmisse, svarer nesten 8 av 10 at de likevel ikke ville vurdert å selge (76 %).

Redaktør i Hytteliv, Mette Karlsrud Stene-Johansen. (Foto: Caroline Roka)
Redaktør i Hytteliv, Mette Karlsrud Stene-Johansen. (Foto: Caroline Roka)

- Dette understreker hvor viktig hytta er for oss nordmenn, sier Hyttelivs redaktør Mette Karlsrud Stene-Johansen.

— I vår daglige kontakt med lesere ser vi igjen og igjen hvor høyt de setter hytta, og opplevelsene de har der. Familiesamvær, og følelsen av å ha et eget fristed, er nok noe av det som gjør kjærligheten til hytta ekstra sterk, forteller redaktøren.

  • Undersøkelsen viser at det er en liten forskjell mellom de med stor og liten hytte. De med hytte under 50 kvm er noe mer oppsatt på å beholde hytta enn de med større hytter.
  • Det er et tydelig skille i forhold til inntekt. Blant de med husstandsinntekt på over 500.000 kroner er det klart større intensjon om å beholde hytta enn blant de med lavere inntekt.
  • Det er også interessant at det er geografiske forskjeller. Personer i Midt-Norge (Trøndelag) er klart mest oppsatt på å beholde hytta tross nedgangstider. (89% angir det som ikke sannsynlig å selge for å kompensere for inntektstapet).

Bladet Hytteliv`s nettsteder finner du HER  og Facebooksidene HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian starter “nissefly” fra London og München

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia