logo-white

SUN-AIR starter Aalborg – Stavanger

Danske Sun-Air of Scandinavia starter direkteflyvninger mellom Aalborg og Stavanger. Første avgang blir 27. august og ruten får fem ukentlige rundturer – alle på hverdager.

– Vi er glade for å kunne føye Stavanger til vårt rutenett fra Jylland og opplever en stor etterspørsel fra det nordjyske forretningsmarkedet. Det er behov for en fast avgang og direkte flyforbindelse mellom de to regionene, som tradisjonelt alltid har hatt tette bånd. Stavangerregionen er en vekstmotor, og det er fortsatt mange dansker som arbeider i offshore industrien på den norske vestkyst’ sier SUN-AIRs kommersielle direktør Kristian Tvergaard.

– Gode og effektive reisemuligheter er forutsetningen for at de lange og gode tradisjonene for samhandel og vitenskaps utvikling mellom regionene i Sør-Norge og Nord-Jylland fortsatt kan utvikles. Daglig fly samt fergeavganger knytter regionene enda tetter sammen og vil styrke et verdifullt og langsiktig samarbeid for forretningslivet og organisasjoner hos begge parter’ sier rådgiver Harald Finnvik ved BusinessBroens kontor i Stavanger.

BusinessBroen tilrettelegger for næringsdialog og kompetanse-/kunnskapsdialog mellom regionene i det sydlige Norge og Nord- Jylland.

Ruten får fem ukentlige returavganger på alle hverdager. Det tilbys kveldsavganger i begge retninger ut over de 11 ukentlige returavganger som SUN-AIR i dag tilbyr mellom Aalborg og Oslo. Billetter kan bookes via ba.com eller alle reisebyrå.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Bilde: SAS – Scandinavian Airline)

SAS blir med i SkyTeam

Cadiz ligger ved Atlanterhavet - sydvest i Andalusia, rundt 120 kilometer syd for regionhovedstaden Sevilla. Nærmeste flyplass ligger i Jerez, 40 kilometer lengre nord (Fotokilde: Ticket)

Få en forsmak på sommeren uten trengsel – her finner du de autentiske spanske perlene

Kvitnes Gård ligger i Vesterålen   (Foto: Eivind H. Natvig/Institute)

Har millioner – leter etter reiselivets beste nyskapingsprosjekter

(Foto: Apollo Sports/Surfakademin)

Apollo Sports inngår samarbeid med Surfakademin

MS Maud, her ved Senja,  skifter i høst navn til MS Midnatsol og det tradisjonsrike navnet blir igjen å se langs kysten fra november i år (Foto: Tommy Simonsen / Hurtigruten)

Tradisjonsrike MS Midnatsol tilbake langs kysten fra november