logo-white

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 5 – 2023

Ukrainsk fotoutstilling i Oslo, ski og føreforhold i Oslomarka, alternativer til skikjøren når snøen forsvinner i Europa og Flyrkonkursen: Hva i all verden er galt med ruteflyindustrien – og hvor er vi, passasjerene- i dette bildet? Det er stikkordene for ukens, og årets femte, utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo.

Boeing 737-8 - Flyr - Stavanger lufthavn
Boeing 737-8 fra Flyr på Stavanger lufthavn, Sola (Foto: Dfly.no)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Så gikk Flyr konkurs slik mange hadde spådd allerede fra oppstart. SAS leverer blodrøde tall – og de er ikke alene om det. Hva i all verden er galt med ruteflyindustrien – og hvor er vi, passasjerene- i dette bildet?

Håkon Lillegraven, medie-og kommunikasjonsansvarlig i Fotogalleriet i Møllergata 34, Oslo: “Ukraina i Møllergata!”. Den ukrainske fotografen Joly Poly står bak uttillingen “4:59” om refererer til minuttet før den rusiske invasjonen av Ukraina klokken 5:00 morgenen 24. februar 2022.

Thomas T. Kleiven, skijournalist som i A-Magasinet sist helg skrev om “Surfing på jordet”: – Hvllke andre alternativ har vi for skikjøring når snøen blir borte fra stadig flere steder nedover i Europa?”

Helge Bredeli Kanck, leder av aktivitetsavdeligen i Skiforeningen: Ski-og føreforholdene i Oslomarka er på sitt aller beste nå. Hvilke tilbud legger Skiforeningen til rette for når det gjelder både små og store akkurat nå – og fremover?

Petra Sestak, reiselivssjef i Trøndelag: Optimistiske tall for reiselivet i Trøndelag – og utsiktenee fremover. Kanskje helt til ski-VM i 2025?

Programledere er Trine Strømme og Knut Jeppsson som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere nyheter og artikler om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Ill. foto: ©otoerres)

Sammenbrudd i Avinor-forhandlingene

(Foto: Radisson Hotel Group)

Nye Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

(Fotokilder: VIVA Cruises/USN)

VIVA presenterer eksklusivt vintercruise langs den pittoreske Seinen

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian starter “nissefly” fra London og München

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst