logo-white

Scandic Nidelven til topps igjen: – Frokost i verdensklasse

Jubelen sto i taket da Scandic Nidelven vant kåringen av Norges beste hotellfrokost for 14. gang. Førsteplassen i konkurransen delte de med et annet trondheimshotell.

Scandic Nidelven - Norges beste hotellfrokost - 2022
Glade vinnere: Direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting, og hotelldirektør Kjetil Vassdal på Scandic Nidelven. (Foto: Tone Mella/Scandic Norge)

Twinings Best Breakfast ble i år arrangert for første gang siden pandemien, og den gjeve finalen ble avholdt på Gimle Kino i Oslo. Scandic Nidelven har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger tidligere, og var i år nok en gang i finalen – denne gangen sammen med Britannia Hotel og Thon Hotel Rosenkrantz.

Nytt av året var det imidlertid at juryen hadde besluttet at førsteplassen skulle deles mellom to hoteller: Scandic Nidelven og Britannia Hotel. Da administrerende direktør i Haugen-Gruppen, Atle Farmen, leste opp vinnerne, sto jubelen i taket i begge leirer.

– Kvaliteten på norske hotellfrokoster er enormt høy, og når jeg ser hva vinnerne her i dag leverer, så vil jeg si det er i ypperste verdensklasse. Scandic Nidelven fortsetter å heve seg til et nytt nivå år for år, sier Farmen.

– Slutter aldri å imponere

Dette var 14. gang av 16 mulige Scandic Nidelven gikk til topps i kåringen.

– Vi jobber kontinuerlig for å gi gjestene våre den aller beste starten på dagen, og at vi nok en gang dominerer i denne konkurransen er en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Takk til alle de fantastiske medarbeiderne våre som aldri slutter å imponere, og takk til Scandic Nidelven for nok en enorm frokostbragd, sier direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.

For å hevde seg, må hotellene levere på produktkvalitet, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. På Scandic Nidelven har de levert kruttsterkt på disse parameterne i en årrekke, og nå sikter de ansatte på hotellet mot nye høyder.

Motiverte og opptatt av utvikling

– Vi har bygget en sterk frokostkultur her på hotellet, og kommer til å fortsette å jobbe hardt for å levere landets beste frokost. Vi har et motivert team som hele tiden tenker på hvordan vi kan utvikle oss videre, og jeg ønsker å rette en stor takk til dem for det de har fått til. Det er rett og slett helt fantastisk, sier hotelldirektør Kjetil Vassdal.

Det er Haugen-Gruppen som arrangerer Twinings Best Breakfast, og mer enn 400 hoteller har blitt vurdert i årets utgave. Dette var 16. gang Twinings Best Breakfast ble arrangert.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI