logo-white

SkiStar presenterer nyhetene for vintersesongen 2022/23

Snart er det endelig klart for nok en vintersesong og SkiStar lanserer flere nyheter på alle destinasjoner for store og små: i tillegg til forbedret snøproduksjon fortsetter satsingen på alt fra utleie og salg av brukte skiklær og ski, flere aktiviteter som f.eks. Snow Parks, Skicross-kurs og langrennscamp med Charlotte Kalla i Sälen, til bedre digitale opplevelser for en mer tilrettelagt opplevelse. I tillegg åpner den nye seksstolheisen Stjärnliften i Åre, som er et viktig steg for å øke kapasiteten og gjestetilfredsheten.

Barn - Freestyle - Skihopp - SkiStar - 2022
SkiStar presenterer sine nyheter for vintersesongen 2022-2023 (Foto: SkiStar)

– Som den ledende feriearrangøren for Skandinavia ønsker vi å skape enda flere varierte, morsomme og minneverdige fjellopplevelser for våre gjester denne vinteren. Vi vet at interessen for vinterferie i de skandinaviske fjellene fremdeles er stor, og derfor føles det ekstra godt at vi denne sesongen kan tilby mange nyheter på alle våre destinasjoner. Hvis du ikke vil vente på kulden for din første skitur denne sesongen, er SummerSki i nye Stockholm Hammarbybacken tilgjengelig denne høsten, sier Stefan Sjöstrand, konserndirektør og CEO i SkiStar.

Utvalgte forbedringer i skianleggene og nye produkter:

  • I Åre er den gamle toseters-stolheisen – WC-heisen – erstattet av den nye seks-stolheisen Stjärnliften – en ekspressheis med kapasitet til 2600 personer i timen om vinteren og 1000 personer om sommeren. Det er den første heisen i Sverige som er bygget for å frakte gjester både sommer og vinter.
  • I Trysil utvides flere bakker og Høgekspressen får bedre kapasitet. Fageråsen får belysning i Skarvenheisen og dermed et bedre tilbud på kveldskjøring, som inkluderer SkiStar Fun Ride.
  • I Hemsedal fornyes Fjellheisen, og vi flytter og videreutvikler SkiStar Snow Park for alle nivåer og utvider flere bakker samt mer og bedre belysning inkludert snøproduksjon.
  • Vi bygger en ny SkiStar Snow Park ved hjelp av SkiStars ambassadør og OL-medaljevinner Jesper Tjäder, og Skicrossbane i Åre Duved
  • I Sälen har vi bygget et nytt vannreservoar i Hundfjället for større tilgang på vann til snøproduksjonen, noe som vil tredoble snøkapasiteten i skiområdet
  • I Lindvallen, Sälen får vi ny tallerkenheis og nytt barneområde på Timmerbyn, noe som gir bedre ski-in ski-out for alle hytter i området
  • I Vemdalen er den klassiske bakken Turisten breddet og forlenget til toppen av Hovde slik at du enkelt kan nyte skituren i Turisten kombinert med å hvile beina på vei opp i Hovde Express. Hele nedkjøringen får også belysning.

SkiStar Youth Camp av Charlotte Kalla

I løpet av tre dager i desember inspirerer og utvikler Charlotte Kalla og hennes team unge langrennsløpere innen langrenn, motivasjon og ernæring i Sälen. Treningsøkter og forelesninger er ispedd morsomme aktiviteter, utfordringer og sosialt samvær.

Trener og leder er Charlotte Kalla sammen med sitt tidligere treningsteam Magnus Ingesson (Charlottes trener), Patrik Ingesson (Charlottes klubbsjef), Emma Lindblom (Charlottes kostholdsveileder) Thomas Nilsson (Charlottes psykolog). 

Les mer om SkiStar Youth Camp HER

Bærekraftige fjellopplevelser

Gjenvinning og utleie:

Satsingen på enda mer bærekraftige destinasjoner fortsetter og den store nyheten er at SkiStar begynner å selge brukte ski via skistarshop.com fra eget lager samt brukte klær i samarbeid med Circulate via SkiStarshop Concept Store i Lindvallen. I tillegg testes utleie av skiklær på SkiStarshop på SkiStar Lodge Hundfjället og via SkiStars gruppe- og konferansebooking i Sälen.

En annen nyhet er de ubemannede SkiStarshoppene på de svenske destinasjonene som vil være åpne 24 timer i døgnet. Ved hjelp av appen får du tilgang til butikken og kan kjøpe et utvalg nødvendige produkter.

Bærekraftig reise

For de som reiser med elbil vil mobile ladestasjoner være tilgjengelig på strategiske lokasjoner på vei til destinasjonene i høysesongen. I fjor ble det installert over 150 nye ladestolper for elbiler og i år er planen å doble kapasiteten hovedsakelig på SkiStars parkeringsplasser og ved byggeprosjektene som SkiStar er involvert i, for eksempel Fjellnest i Hemsedal, Sadeln i Åre og Timmerbyn i Sälen.

Bedre digitale opplevelser:

Det blir flere forbedringer i SkiStars app, for eksempel blir det enklere å nå kundeservice og enklere å betale ditt SkiPass. Vipps-betaling lanseres for norske kunder. I tillegg blir det enklere å betale med Swish i Sverige.

Les flere nyheter og artikler om SkiStar HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Amadeus kjøper Vision-Box

Utsikt over Messina på Sicilia, et av de mest populære reisemålene i Italia. Øya er blant annet kjent for sine mafiarøtter og aktive vulkan (Foto: TUI)

Nordmenn vil skreddersy Italiareisen

(Foto: Stena Line)

Strawberry overtager driften af Stena Line`s The Reef-hotel i Frederikshavn

(Bilde: SAS – Scandinavian Airline)

SAS blir med i SkyTeam

Cadiz ligger ved Atlanterhavet - sydvest i Andalusia, rundt 120 kilometer syd for regionhovedstaden Sevilla. Nærmeste flyplass ligger i Jerez, 40 kilometer lengre nord (Fotokilde: Ticket)

Få en forsmak på sommeren uten trengsel – her finner du de autentiske spanske perlene