logo-white

Fraråder reiser til Sri Lanka

Utenriksdepartementet – UD fraråder alle reiser til Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Bakgrunnen er vedvarende sosial og politisk uro som følge av den dype økonomisk krisen i landet.

Sri Lanka er inne i en vanskelig økonomisk krise som følge av høye matpriser, hyppige strømbrudd og mangel på drivstoff. Situasjonen er ustabil og uforutsigbar, og myndighetene har innført unntakstilstand og portforbud i hele landet. Det har vært voldelige demonstrasjoner i flere deler av landet. Ambassaden i Colombo har begrenset mulighet til å bistå nordmenn som befinner seg i landet.

Nordmenn som allerede er på Sri Lanka oppfordres til å følge utviklingen tett og gjøre grundige vurderinger av egen sikkerhet. UD anbefaler at du kontakter forsikringsselskapet ditt for å sjekke at reiseforsikringen fortsatt er gyldig.

Generelt anbefaler UD alle norske borgere som planlegger en reise å laste ned appen Reiseklar (kan lastes ned fra App Store og Google Play). Her finnes det oppdatert informasjon om rundt 200 land. UD anbefaler videre at du registrerer reisen din i appen slik at du kan motta viktige meldinger fra norske myndigheter.

Nettsiden til den norske ambassaden i Sri Lanka finner du HER

Flere relaterte nyheter finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay