logo-white

Ny avtale med Amadeus

Flyselskapet Emirates inngår en ny distribusjonsavtale med Amadeus. Den nye avtalen markerer en milepæl i Emirates’ reise mot å tilby reisebyråer mer fleksibilitet når det gjelder kanaler og kommersielle modeller for å få tilgang til deres innhold, i tillegg til fremtidig NDC-integrasjon.

Emirates Boeing 777-300ER på Oslo lufthavn Gardermoen (©otoerres)

Emirates har inngått en ny distribusjonsavtale med Amadeus som utvider deres partnerskap for å tilby reisebransjen mer fleksibilitet og valgmuligheter i fremtiden.

Fra 1.februar vil alle samarbeidspartnere som benytter Amadeus få tilgang til Emirates’ innhold uten ekstra prispåslag og kostnader.

Den nye avtalen medfører også at Emirates NDC-innhold (New Distribution Capability) vil bli integrert i Amadeus Travel Platform, og dermed tilgjengelig for alle reisebyråer, i løpet av 2022.

Adnan Kazim, Emirates’ Chief Commercial Officer sier:

Vi er glade for å fornye vårt partnerskap med Amadeus. Dette er ytterligere et steg fremover i vårt mål om å gi våre handelspartnere muligheten til å levere enda bedre kundeopplevelser. I dagens situasjon, og særlig når bransjen er i ferd med å gjenoppbygges etter pandemien, vil alle parter i reiseservicekjeden dra nytte av fleksible samarbeidsmodeller, flere måter å få tilgang til dynamisk innhold på og muligheten til å tilby differensierte produkter og tjenester»

Decius Valmorbida, President, Travel, Amadeus, kompletterer:

Denne avtalefornyelsen er en viktig milepæl i vår distribusjonsstrategi og pågående kundereise. Med den nye avtalen med Emirates kickstarter vi 2022 og bygger videre på det momentum som er bygget opp over flere år for å støtte moderne reisehandel. Det understreker også vårt løfte om å fortsette å tilby reiseinnhold i stadig større målestokk via Amadeus Travel Platform, verden over.»

For å imøtekomme dagens dynamiske reisemarked, tar Emirates mål av seg til å tilby sine handelspartnere ulike tilknytningsmuligheter og differensierte produkter gjennom ulike kanaler, inklusive sin egen NDC-aktiverte direktekoblede plattform, Emirates Gateway.

Les flere nyheter og artikler om Emirates HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Den nya infraröda bastun på Högberga Gård balanserar på berget, högt ovan vardagen och med ljuvlig utsikt mot Stockholms inlopp (bildkälla: hogberga.se)

Högberga Havs-SPA blir med infraröd bastu

Norwegian Boeing 737-800  på Stavanger lufthavn, Sola  (©otoerres)

Fare for pilotstreik i Norwegian

(Foto: Øystein Løwer / Avinor)

10 prosents auke i Avinors lufthamner

(Fotokilde: Torghatten)

Torghatten vant sin første ferjekontrakt i Sverige

På Feuerstein Nature Family Resort kan hela familjen njuta av natur och lek (Foto: Feuerstein Nature Family Resort)

Italienskt hotell erbjuder lyx och spa för barnfamiljer