logo-white

Startbonus til små og mellomstore bedrifter som melder seg inn i Business Rewards

Flyselskapet Emirates markerer FNs “Small and Medium Enterprises Day»- dagen for små og mellomstore bedrifter, ved å gi et ekstra insentiv for å bli med i deres Emirates Business Rewards-program. SMB-er har en viktig rolle i å få verden tilbake til normalen etter pandemien, og de som blir medlemmer i programmet mellom 27. juni og 27. juli 2021 får nå 10 000 Business Rewards-poeng i startbonus. Dette tilsvarer en tur-retur-billett på Economy Class fra utvalgte destinasjoner i Europa.

Innsjekk - Emirates - Business rewards
Med 10 000 Business Rewards-poeng i startbonus vil nye medlemmer få fordeler raskere (Foto: Emirates Airline)

– Etter hvert som Norge og flere andre land letter på reiserestriksjonene sees en økning i antall forretningsreiser, og SMB-er er en viktig gruppe som øker etterspørselen. Dubai har vært en nøkkeldestinasjon gjennom pandemien for Business Rewards-medlemmer og andre norske forretningsreisende. Først og fremst på grunn av muligheten til å «møtes i midten» med viktige kontakter fra for eksempel Asia. Dubai har vært åpent og en trygg destinasjon med infrastruktur i verdensklasse, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

For å kunne dra nytte av fordelene med Emirates Business Rewards, besøk denne siden. Programmet gir en rekke fordeler og det er enkelt å bli medlem. På nettsiden får man oversikt over hvordan man kan tjene poeng og programmet gir fleksibilitet rundt opptjening og bruk av poeng, samt mulighet for oppgraderinger, selv på bookinger i siste liten.   

Les flere nyheter og artikler om Emirates Airline HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn