logo-white

Spies eget Thailandfly får luftens billigste Business Class

Thomas Cook Airlines satset et tre-sifret millionbeløp på nytt interiør i fem av sine Airbus A 330-fly. Det skal bringe 4.500 skandinaviske passasjerer til Phuket i Thailand for danske Spies.

Den nye kabinen om bord i Thomas Cook Airlines Airbus A 330 (thomascookairlines.dk)

De reisende med Thomas Cook Airlines nyoppussede Airbus A 330-fly kommer til å sitte i helt nye, ergonomiske seter, som i tillegg til fire centimeter ekstra benplass også byr på en 8,9 tommers touch-skjerm i stolryggen foran.

Se video av det nye flyinteriøret HER

På SunClass(økonomiklasse) blir det plass til 274 reisende, mens 49 får plass i Royal Class. Selskapets “business class” tilbyr ekstra store skinnstoler med 15 centimeter større benplass i forhold til mange rutefly, samt benstøtte og bord i armlenet. Flyets toaletter er plassert i “underetasjen”.

Kabinen på økonomiklasse (Sun Class) (thomascookairlines.dk)

RoyalClass er Spies’ svar på ruteflyenes Business Class eller Premium Economy. Her er drikkevarer inkludert, det serveres en tre-retters menu med fritt valg mellom to varme retter, frokost, gratis adgang til egen skjerm med et stort utvalg av video- og musikkanaler, aviser, ukeblader og mye annet.

– Selv om service og komfort på RoyalClass kan konkurrere med de forskellige opgraderede pladser, som ruteflyselskaberne tilbyder, koster det kun 2.195,- (DKK) ekstra at sidde forrest i flyet til og fra København til Phuket. På flyet med afgang den 24. februar kan man således købe en returbillet på RoyalClass for lidt under 9.600 kr. — samme dag koster en tilsvarende billet hos et ruteflyselskab over 7.000 kr. mere. Denne dato er i øvrigt første gang, hvor der er ledige pladser på den opgraderede klasse — alle andre afgange er udsolgt på RoyalClass, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Kabinunderholdning (thomascookairlines.dk)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen

Øyas minste bodega: Agustín Cabrera León lager prisvinnende røde- og hvite viner. Det er hardt arbeid, men veldig gøy! sier han (Foto: Canary Islands Tourism)

Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Stort intresse för cityguider – dessa läses mest på FREEDOMtravel

(Foto: Qatar Airways Cargo)

Qatar Airways Cargo hever standarden for dyretransporter

Plakat fra 1970-tallet (foto: hennig-olsen.no)

Hennig-Olsen Is feirer 100 år med kremen av iskrem