logo-white

Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 33-2020

Regjeringens nye Coronainnstramminger, Raymond Johansens forslag om å forby flyruter til “røde ” land, Hemsedal satser på stisykling, nytt web-basert undervisningsopplegg rettet mot permitterte fra reiselivet og hvordan var reiselivssommeren 2020 ? Dette er stikkordene for denne ukens utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo

Palazio Cattani er et av rundt 100 hoteller i den italienske byen Matera som var europeiske kulturhovedstad i 2019. Her – i den flere hundre år gamle bygningen, er det nesten seks meter opp til taket (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls uketema tar denne gangen for seg regjeringens nye coronainnstramminger og Raymond Johansens forslag om å forby flyruter til og fra “røde” land.

Reiselivsdirektør Bente Bratland Holm i Visit Norway er på ferie i Vesterålen. Hun vil oppsummere den norske reiselivssommeren 2020 – sett gjennom hennes briller, samt dele sine tanker om reiselivshøsten 2020.

Richard Taraldsen, daglig leder i Destinasjon Hemsedal og styreleder «Tråkk ’n’ Roll» forteller om planene som skal gjøre Hemsedal til et eldorado for stisyklister i alle aldre

Kjersti Wetting, kompetanserådgiver i AOF Telemark og Vestfold. Hun er ansvarlig for et nytt web-basert undervisningsopplegg som er spesielt rettet mot permitterte, arbeidsledige og andre fra reiselivet. Reiselivsveteranen Arne Sundt-Bjerck er en av kursholderne.

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay

(Foto: Ministry of Heritage and Tourism Sultanate of Oman)

St. Regis åpner hotell i Muscat

(fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Lær mer om lokal keramikk på Mallorca

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen