logo-white

Tor-Arne Fosser blir ny leder for Airline Ecosystem-avdelingen i Norwegian

Tor-Arne Fosser er ansatt som Executive Vice President (EVP) Airline Ecosystem i Norwegian fra 1. oktober 2020. Han kommer fra stillingen som kommersiell direktør i Telenor Danmark.

Tor-Arne Fosser - Norwegian - Telenor Danmark
Tor-Arne Fosser (Foto: Telenor Danmark)

Nordmannen har 16 års erfaring fra Telenor, hvor han også har vært Senior Vice President for Marketing i Telenor-konsernet. Nå flytter han hjem til Norge etter nesten to år i København, hvor han har vært kommersiell direktør for forbrukermarkedet.

– Jeg ser virkelig frem til å få Tor-Arne med på laget. Hans drivkraft, erfaring og digitale kompetanse er som skreddersydd for rollen som leder for den nyopprettede avdelingen Airline Ecosystem, sier Norwegians konsernsjef Jacob Schram.

Fosser har også bakgrunn som konsulent i Accenture, og han ledet et digitalt markedsføringsbyrå i DentsuAegis. I Norwegian skal Fosser utvikle og drive frem nye forretningsmessige løsninger og inntektsstrømmer i tilknytning til kundereisen.

– Norwegian står foran en spennende tid i en bransje med beinhard konkurranse. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av teamet og å jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer, sier Tor-Arne Fosser.

Fosser overtar for Brede Huser, som tiltrådte som midlertidig leder for Airline Ecosystem i juni 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Star Bar er Gibraltars eldste pub  (foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 16. mai 2024

– Vi ser vekstmuligheter i nye markeder, gjennom et bredere dynamisk tilbud, og dermed når vi flere målgrupper. De to første kvartalene av året var svært vellykkede operasjonelt sett, sier administrerende direktør, Sebastian Ebel i TUI Group (Foto: TUI)

Rekordomsetning for TUI Group

Avinor oppfordrer alle som skal fly en drone om å sette seg inn i regelverket (Ill. foto: ©otoerres)

Reglene for droneflyging på 17. mai

(Fotokilde: ©GeneveTourisme/Related.dk)

Gylden utgave av Genèves transportkort

Nå blir det mer attraktivt å velge elbil som leasingbil og det blir lettere å finne en elektrisk leiebil, sier Christina Bu i 
 (foto: Elbilforeningen)

Endelig fjernes elbil-hinderet i leasing