logo-white

1.6 millioner fløy med Flyr

Flyrs siste trafikkrapport viser at over 1,6 millioner gjester valgte å reise med selskapet i 2022.  I desember reiste 52 400 med Flyr. – God respons på nyttårssalget gjør at vi er optimistiske med tanke på våren og sommeren, sier administrerende direktør Brede Huser.

Crew - Flytrapp - Boeing 737 - Flyr
Flyr fraktet 1.6 millioner passasjerer i 2022 – selskapets første hele driftsår. Fyllingsgraden, også kalt kabinfaktoren, var på 74 prosent (Foto: Flyr.com)

– Vi i Flyr vil takke alle de 1,6 millioner gjestene som valgte å reise med oss i 2022 og ønsker alle velkommen om bord igjen på neste tur. Dette er selskapets første fulle år i drift, der første delen av året var preget av pandemi-nedstengninger og sommeren med god etterspørsel og mange fulle fly. Fra høsten ble reiselysten påvirket av inflasjon og lavere kjøpekraft. På den positive siden opplever vi god respons på nyttårssalget, og det gjør at vi er optimistiske med tanke på våren og sommeren, sier administrerende direktør Brede Huser i Flyr.

Brede Huser - Direktør - Flyr
Brede Huser (Foto: Kilian Munch)

Fyllingsgraden i 2022 var på 74 prosent, mens den endte på 73 prosent i desember.

Fremover skal Flyr på årsbasis levere en fyllingsgrad på mellom 80 og 90 prosent, og det betyr at selskapet vil ligge på 70-tallet i lavsesong og over 90 prosent i høysesong.  

Flyr hadde i snitt 4-5 fly i drift i desember. Yielden var NOK 0,59, og enhetsinntekten (PASK) var NOK 0,45, opp fra 0,24 i desember foregående år.

Fram til mars vil Flyr tilby flygninger til en rekke populære reisemål, inkludert Alicante, Malaga, Las Palmas, Barcelona, Roma, Paris, Nice, Berlin og Brussel, samt til skidestinasjonene Milano Bergamo, Salzburg og Genève. I tillegg vil selskapet tilby flygninger fra Oslo til Bergen og Trondheim. 

– Våre fantastiske kolleger om bord og på kontoret gjør hver eneste dag sitt ytterste for å levere en god opplevelse til våre gjester. Vi har mange som heier på oss, både av våre gjester og samarbeidspartnere og vi skal vise at selskapet har kommet for å bli, slik at norske forbrukere og næringsliv har et alternativ som sikrer kombinasjonen av gode priser og et godt produkt, sier Huser.

Flere nyheter og artikler om Flyr finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: C Mauritius)

Michelinfestival på Mauritius

Två miljoner har rest med Viking Glory som kryssar från Stockholm till Åland och Åbo varje kväll (Foto: Viking Line)

Två miljoner har rest med Viking Glory

Familie på sommerferie i syden (Bildekilde: Ticket)

Hit reiser vi i sommer – de mest populære reisemålene

(Illustrasjon:  PES-Architects Ltd)

Strawberry etablerer seg i Åbo, Finland

KLM - Embraer 190 - Billund

Passasjernedgang og fraktøkning i Billund lufthavn